Index Vakbarát Hírportál

Súlyosabb a vártnál Mohamed Szalah sérülése, huzamosabb ideig nem játszhat

2024. január 23., kedd 12:01

A Liverpool labdarúgócsapatának sztárjátékosa, Mohamed Szalah sérülése súlyosabb, mint azt elsőre gondolták, így a támadónak huzamosabb időt kell kihagynia. Ez rendkívül érzékenyen érinti Jürgen Klopp csapatát.

Mint ismert, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool támadója az Afrikai Nemzetek Kupáján lépett pályára Egyiptom színeiben, de az első mérkőzésen, Ghána ellen izomsérülést szenvedett. Korábban még csak arról volt szó, hogy a világklasszis támadónak mindössze két mérkőzést kell kihagynia, és Egyiptom továbbjutása esetén az egyenes kieséses szakaszban pályára léphet, de kiderült, ennek esélye rendkívül csekély. 

Így inkább Szalah visszatért Angliába, hogy klubjában folytassa a rehabilitációt. A vizsgálatok során viszont kiderült, hogy sokkal súlyosabb a sérülés, mint amire elsőre gondoltak. Ügynöke beszámolója szerint az egyiptomi válogatott nagyjából még egy hónapig nem lesz bevethető klubcsapatában, ami érzékeny veszteség Jürgen Kloppéknak. 

A Liverpool jelenleg vezeti az angol élvonalbeli bajnokság tabelláját 5 ponttal a címvédő Manchester City előtt, igaz, Pep Guardiola csapata egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. 

Rovatok