Index Vakbarát Hírportál

A Manchester United hatalmas pofonba szaladt bele Londonban

2024. május 7., kedd 09:37

A Crystal Palace 4–0-ra verte a nemzetközi kupaszereplésért küzdő Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának hétfői zárásán.

A szezon talán legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtva nullázták le a Manchester Unitedet Londonban. A hétfő esti mérkőzésen a középmezőnybe tartozó Crystal Palace már a 12. percben megszerezte a vezetést Olise révén, majd a 40. percben Mateta lőtt hatalmas erővel Onana hálójába.

A második félidőre sem változtak az erőviszonyok, Mitchell a kapu előtti kavarodásban rúgta hálóba a labdát, majd Olise vitte be a kegyelemdöfést, a vége így 4–0. Erik ten Hag csapata szezonbeli 13. vereségét szenvedte el, és visszacsúszott a nyolcadik helyre. A londoni csapat először tudta oda-vissza legyőzni az MU-t a bajnokságban, az őszi szakaszban, szeptember végén 1–0-ra nyert Manchesterben.

Ennek értelmében a United egyre jobban távolodik Európától, és amennyiben a bajnokságban nem harcolja ki a nemzetközi kupaindulást, az FA-kupa döntőjében marad erre utolsó esélye.

Premier League, 36. forduló

Rovatok