Index Vakbarát Hírportál

Avram Grant lehet a West Ham edzője

2010. május 21., péntek 09:38

Néhány órával azután, hogy Avram Grant lemondott a Portmouth menedzseri posztjáról, máris talált magának új csapatot. Angol sajtóhírek szerint az izraeli szakember hároméves megállapodást kötött a West Ham Uniteddel. A lapok azt is tudni vélik, hogy 1,3 millió font lesz a fizetése.

Grant csütörtökön, nyílt levélben búcsúzott el a Portsmouth szurkolóitól: "Ez volt az egyik legnehezebb döntés eddigi karrierem során - írta Grant. - Tekintettel a jelenlegi körülményekre, hosszas gondolkodás után úgy határoztam, hogy más irányba indulok. A drukkerek elhalmoztak a leveleikkel, némelyiket még meg is könnyeztem, ezért azt mondom, soha nem fogom elfelejteni a Pompey szurkolóit, akik kétségkívül sokat segítettek nekem ezekben a nehéz időkben."

Tavaly februárban a Portsmouth lett az első élvonalbeli klub, amely csődeljárást indított maga ellen, mivel több mint 100 millió fontos adósságot halmozott fel. A szabályok értelmében a Premier League kilenc bajnoki pont levonásával sújtotta az egyesületet, amely az idény végén utolsó helyezettként esett ki az élvonalból. Grant eredetileg sportigazgatóként érkezett a Portsmouth-hoz 2006-ban, majd egy évig a Chelsea vezetőedzője volt, s tavaly októberben tért vissza a csapathoz.

Rovatok