Index Vakbarát Hírportál

Gödön lesz a Mészöly Focisuli hatodik bázisa

2012. október 6., szombat 10:10


Együttműködési megállapodást írt alá pénteken a Mészöly Focisulival (MFS) a Gödi Sportegyesület (GSE), melynek értelmében a Duna-parti településen működik a jövőben az MFS hatodik utánpótlás-bázisa, Gödi Mészöly Focisuli néven.

A szerződést - mely a 2002-2006-os korosztály tagjainak képzésére, versenyeztetésére terjed ki - a névadó Mészöly Géza mellett dr. Horváth László GSE-elnök látta el kézjegyével. Újvári Gábor, az MFS ügyvezetője elmondta, a csatlakozás 62 gödi gyermeket érint, ők már három csoportban vehetnek részt a versenyeztetésben.

"A Mészöly Focisulinak összesen 500 igazolt játékosa van, az iskolákon, testnevelőkön keresztül további 600 iskoláskorúra van ráhatásunk, a gyermekeket 40 csoportban versenyeztetjük" - tette hozzá az ügyvezető.

Az edzések - Wagner Bálint, Gyenes Zsolt és Sápi Zoltán irányítása mellett - maradnak a Gödi SE telephelyén, a foglalkozásokat az MFS részéről egy edző rendszeresen fogja látogatni. A legtehetségesebbek bekerülhetnek egy tehetséggondozási programba, akik hetente egyszer a
bázisok legjobbjaival a kiemelt csoportban, közösen készülhetnek.

Rovatok