Index Vakbarát Hírportál

Az angol futballisták segítenének Gascoigne-nak

2013. február 6., szerda 11:13

A válogatott tagjai felajánlották segítségüket Paul Gascoigne-nak, az angolok huzamos ideje alkoholproblémákkal küzdő egykori futballsztárjának.

A 45 éves   múlt csütörtökön Northamptonban jelent meg egy jótékonysági rendezvényen, és a Sunday Mirror fotói szerint rendkívül rossz állapotban volt, üveges szemmel tartotta a mikrofont. Ügynöke, Terry Baker közölte, hogy ügyfelének azonnali segítségre lenne szüksége.

"Egyértelműen kinyilvánítjuk: ha szüksége van ránk, itt vagyunk" - hangsúlyozta Steven Gerrard, a válogatott kapitánya a Brazília elleni esti barátságos mérkőzés előtt.

Roy Hodgson szövetségi kapitány hozzátette, biztos benne, hogy a hétfőn egy egyesült államokbeli magánklinikára elutazott Gascoigne-nak jót tesz a jelenlegi nemzeti csapat támogatása.

Az 57-szeres válogatott középpályás pályafutása során számos elitklubban megfordult: a Newcastle Unitedben kezdte, majd szerepelt a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is. Karrierje - részben botrányai, iszákossága és mentális betegségei miatt - 2004-ben szakadt meg.

Rovatok