Index Vakbarát Hírportál

Jön a szezon nézőcsúcsa, 20 ezer néző az NB I.-ben

2015. április 10., péntek 15:15 | aznap frissítve

Már több mint 20 ezer jegyet eladtak a Ferencváros-Újpest rangadóra, amelyre a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, vasárnap rendezik, írta az MTI.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában pénteken elmondta, biztos benne, hogy telt ház lesz a mérkőzésen. Arra a kérdésre, hogy lehet-e még jegyet venni a vasárnap 16.30 órakor kezdődő találkozóra, Orosz Pál úgy válaszolt: péntek reggel érdeklődött utoljára kollégáitól, akkor még lehetett, körülbelül ezer jegy volt, ami azt jelenti - hívta fel rá a figyelmet -, hogy már több mint 20 ezret eladtak.

Kitért az új Fradi-sasra, amelyről azt mondta: mindenképpen jó döntés volt lecserélni a figurát, mert a nemzetközi trendek azt mutatják, hogy a kabalafigurák rajzfilmfigura-szerűek. Hozzátette ugyanakkor, hogy a Ferencvárosnak lesz egy kabalaállata, egy élő sas, amely a mérkőzések előtt körbe fog repülni a stadionban a Lazio mintájára. Közölte: utóbbi még ebben a szezonban bemutatkozik.

A jelenlegi kabalafigura sokkal inkább a gyerekekhez szól, jótékonysági rendezvényeken, például kórházlátogatásokon vesz majd részt, egy interakcióra alkalmas figura - mondta Orosz Pál.

Rovatok