Index Vakbarát Hírportál

Saját meccseire fogadott, a felesége buktatta le a hokisztárt

2021. augusztus 1., vasárnap 05:42

Folytatódik az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő San Jose Sharks szélsőjének, Evander Kane-nek a kálváriája. A csatár még januárban jelentett csődöt, miután körülbelül 27 millió dolláros adósságot halmozott fel és több bank is végrehajtást kért rá. Mindezt úgy sikerült elérnie, hogy 53 millió dollárt keresett eddigi pályafutása során, azonban elhitte, hogy a bankszámlája kifogyhatatlan, amit megspékelt egy komoly játékfüggőséggel, rendszeres vendége (volt?) a Las Vegas-i kaszinóknak.

Érdekes módon a borzalmas anyagi helyzet nem zavarta meg a jégkorongozásban, a 2021-es csonkaszezont pályafutása legjobb pont/meccs átlagával (56 mérkőzésen 22 gól és 27 gólpassz) fejezte be, hiába lógott a feje fölött Damoklész kardja. Arról mondjuk nem lehetett hallani, hogy anyagi helyzete egyenesbe jött volna, de legalább a botrányok is elapadtak. Egészen júliusig. 

A forrófejűsége és éretlensége miatt többször is bajba kerülő sztár ezúttal olyat tett felesége állítása szerint, amire nincs mentség.

Anna Kane Instagramon írt arról, hogy férje a hónap elején gyakorlatilag felszívódott és elment Európába bulizni, hátrahagyva őt úgy, hogy állapotos, valamint közös lányukat.

Egy hétig nem hallatott magáról, majd e-mailben közölte Annával, hogy ki kell költöznie, mivel a bank viszi a házat. Neki pedig esze ágába sem jutott hazamenni segíteni ebben, inkább Európában maradt dorbézolni. Anna eladta a jegygyűrűjét, hogy ételt tudjon adni a kis Kensingtonnak, és új otthon után is kellett néznie.

Érthető módon betelt nála a pohár, és ugyanebben a posztban rákérdezett az NHL-nél, valamint a komisszárnál, Gary Bettmannél arra, miként engedhetik, hogy Kane egyáltalán játsszon, hiszen a csatár folyamatosan fogad a saját meccsire, ami értelemszerűen tilos.

A liga válasza hamarosan megérkezett, Kane ellen vizsgálat indul, amiben a Sharks is együttműködik az NHL-lel. Amennyiben bebizonyosodik Anna Kane állítása, úgy a férjét nemcsak eltiltás, hanem börtönbüntetés is fenyegeti.

(Borítókép: Evander Kane. Fotó: Getty Images)

Rovatok