Index Vakbarát Hírportál

Las Vegasban épül tovább az NHL franchise

2016.07.03. 10:47

Még nincs neve a 2017-ben  az NHL-hez 31. tagként csatlakozó Las Vegasnak, de augusztus elsején már lesz GM-je. Jelenleg 3-5 kandidáló van a posztra. Bill Foley tulajdonos elmondta, nap mint nap sokat dolgoznak, hogy ezt az egy éves folyamatot gond nélkül megtegyék és a csapat készen álljon a jövő októberi rajtra. Hozzátette nyár végén, vagy az ősz elején a szezonbérletek árusítása is megkezdődik és biztos benne, végig telt ház előtt játsszák majd végig a szezon. Voltak tradek is, ezek a hajtás alatt.

Romanm Polak visszatért Torontóba, a 30 éves cseh védő egy év San Jose-i kitérő után visszatért és egyéves szerződést írt alá a Maple Leafshez. Onnan viszont távozik PA Parenteau, aki szintén visszatérő, 2010 és 2012 között volt a New York Islanders csatára. Az Islesnek további erősítésekre lesz szüksége, Okposo, Nielsen, Martin távozása után.

A Florida tényleg komoly kerettel várja a következő idényt. Most Vincent Trocheck hat évre, 28,5 millió dollárért hosszabbított. A Stanley Kupa felé vezető úton Jason Demers is segítségre lehet, aki a Dallasból érkezett és ötéves megállapodást, 22,5 millió dollár értékben írt alá a klubhoz.

Tovább erősödött a Buffalo, a kapuba Anders Nilsson érkezett a St. Louisból, a 2017-es ötödik körös draftjogért cserébe. Közben a Blues közölte, ha nem muszáj, nem akar megszabadulni szabadügynök védőjétől, Kevin Shattenkirktől. 



Rovatok