Index Vakbarát Hírportál

Mészáros Lőrinc nem megy a Veszprém kézimeccsére, amíg Simicska igen

2017. június 22., csütörtök 16:04

Magyar György ügyvéd szerda este még azt nyilatkozta az ATV-n, hogy Simicska Lajost már azelőtt kitiltották a veszprémi kézilabdacsarnokból, hogy a klubban hivatalosan is többségi részesedést szerzett volna a Mészáros Lőrinchez köthető Duna Aszfalt, a 24.hu viszont úgy tudja, hogy bár ez még nem történt meg, de nem fogják meghosszabbítani Simicska páholybérletét, már csak azért sem, mert Mészáros közölte, addig nem hajlandó elmenni a csapat mérkőzéseire, amíg Simicska ott van a lelátón.

Legalábbis a 24.hu így tudja, választ viszont még nem kaptak a felcsúti polgármester kommunikációs vezetőjétől, hogy valóban így van-e.

Csődvédelemnek kell Mészáros?

Közben az is kiderült, hogy Mészáros belépése a Veszprém Handball Team Zrt.-be egyáltalán nem véletlen, a 24.hu szerint ugyanis több százmilliós mínusszal zárta a csapat az elmúlt éveket, emiatt lényegében csődközeli helyzetbe kerül. Mészáros ettől mentené meg a csapatot, természetesen nem ingyen – a HVG forgatókönyve szerint olyan ingatlanokat venne meg Veszprémben, amiknek a környékét épp a közeljövőben újítják majd fel.

Ezzel jelentősen nőne a megvett ingatlanok értéke, vagyis az a pénz, amit Mészáros befektet a kézicsapatba, itt térülne meg neki.

Rovatok