Index Vakbarát Hírportál

Hosszabbított a Szeged bravúredzője

2018. május 24., csütörtök 19:50 | aznap frissítve

 Szerződést hosszabbított Juan Carlos Pastor, a bajnok Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, valamint Marko Krivokapic másodedző, írta az MTI. Az új megállapodásokat Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke jelentette be a Sport TV csütörtöki, Mai helyzet című műsorában. Mindkét edző szerződése 2021. június 30-ig szól.

"Nagy öröm, hogy sikerült a megállapodás, elégedettek vagyunk azzal a munkával, amelyet Pastor és segítője, Marko Krivokapic végez a csapattal. Nagyszerű idényt zártunk, de mi már a jövőt építjük, mert a céljaink nem változnak, szeretnénk újabb dicsőségeket szerezni Szeged városának" - nyilatkozta Szűcs Ernő Péter.

A tapasztalt spanyol szakember úgy fogalmazott, örömmel írta alá új szerződését, hiszen szép idényt zártak, de a jövőben is szeretnének nagyot alkotni.

"Éppen ezért dolgozunk tovább annál a klubnál, amelytől sokat kaptunk. Kevés hely van a világon, ahol ilyen ideális feltételek között lehet dolgozni. Szeged ebben az élen jár. Nagyszerű a háttér, egy remek csapat és kiváló közösség vesz körül bennünket" - fogalmazott Pastor.

A Szeged 11 év után megszerezte története harmadik bajnoki címét a Telekom Veszprém elleni döntőben. A Magyar Kupában ezüstérmes lett, a Bajnokok Ligájától pedig a rájátszás első körében, a 14 között búcsúzott.

Rovatok