Index Vakbarát Hírportál

Kézi-BL: elég hamar egymás ellen játszhat a Győr és a Fradi

2018. június 29., péntek 13:20

Azonos ágra került a címvédő Győr Audi ETO KC és a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportjainak pénteki, bécsi sorsolásán, írja az MTI.

A győriek az első kalapban szerepeltek, és a német Thüringer HC és a szlovén Krim Mercator Ljubljana került velük a C csoportba, amelyhez csatlakozik majd a 2. selejtezőcsoport továbbjutója.

A Ferencváros a harmadik kalapos volt, és a román CSM Bucuresti, illetve a norvég Vipers Kristiansand csapatáva vel a D csoportba került, amely az 1. selejtezőcsoport továbbjutójával egészül ki.

Azonos nemzetbeli csapatok nem kerülhettek össze, egy csoportba, de a középdöntőben már egymás ellen játszhat a Győr és Fradi, hiszen egy ágra kerültek.  A középdöntő-csoportok első négy-négy helyezettje kerül a negyeddöntőbe. A négyes döntőt jövő tavasszal ismét Budapesten rendezik.

A női BL csoportbeosztása:

A csoport: Buducnost Podgorica (montenegrói), Metz HB (francia), Odense HC (dán), Larvik HK (norvég)

B csoport: Rosztov-Don (orosz), Köbenhavn HB (dán), IK Sävehof (svéd), Brest Bretagne (francia)

C csoport: Győri Audi ETO KC, Thüringer HC (német), Krim Mercator Ljubljana (szlovén), a 2. selejtezőcsoport továbbjutója

D csoport: CSM Bucuresti (román), Vipers Kristiansand (norvég), FTC-Rail Cargo Hungaria, az 1. selejtezőcsoport továbbjutója

Rovatok