Index Vakbarát Hírportál

Balogh Zsolt ott lesz a norvégok ellen a középdöntőben

2019. január 22., kedd 23:33

Ugyan gyermeke születése miatt egy darabig úgy tűnt, hogy Balogh Zsolt, nem lesz ott a Norvégia elleni középdöntős vb-meccsen, a szövetség közlése szerint a Pick Szeged jobbátlövője pályára lép szerdán  – írja az MTI.

Balogh gyermekének születése miatt utazott haza a hétfői szabadnapon, és egy darabig úgy tűnt, hogy nem is megy vissza a csapathoz, de a keddi közlemény alapján egyértelmű, hogy mégis játszik majd a norvégok ellen.

Ennek egyébként lehet is örülni, mert bár Balogh bokasérülése miatt Egyiptom és Svédország ellen sem lehetett ott a pályán, azon a négy meccsen viszont, amikor játszott, 35 lövésből 27 gólt szerzett.

A magyarok a csoportkört Koppenhágában két győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zárták, a középdöntőben szombaton 25-22-re kikaptak az olimpiai bajnok Dániától, vasárnap 26-21-re legyőzték az Afrika-bajnok Tunéziát, szerdán 18 órától pedig Norvégiával találkoznak.

A csoportok első és a második helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadik az ötödik helyért, a negyedik pedig a hetedik helyért játszhat.

Rovatok