Index Vakbarát Hírportál

Még kérdéses a válogatott ajtaján dörömbölő magyar sportoló jövője

2024. május 6., hétfő 18:11

Saját bevallása szerint remek szezonon van túl Czukor Dalma, aki az olasz női kosárlabda-bajnokságban és az Olasz Kupában is negyeddöntőt vívott az Oxygen Roma csapatával.

A Sopronból tavaly Rómába igazolt játékos az M1 csatornának elmondta, élete egyik legjobb döntését hozta, amikor aláírt a fővárosiakhoz.

„Nagyon jól éreztem magam, megfogott az olasz hangulat, és a csapat is remek. A szervezés kicsit olaszos volt, de a klub 18 év után tért vissza az élvonalba, és az első két hónapban még konditermünk sem volt. Az utolsó meccsünkre viszont már 1700-an jöttek ki” – mesélte a 25 éves játékos, aki kifejtette, a záróvacsorán azt mondta a klubvezető, hogy nagy szó a csapat bajnoki nyolcadik helyezése, és teljesítették a célkitűzéseket. 

A Sopronnal Euroliga-győztes kosaras közölte, egyéves szerződése volt Rómában, és noha vannak ajánlatai, egyelőre az augusztusi esküvőjét szervezi, így később dönt a folytatásról.

„Lehet, hogy közelebbi opciót fogok választani, mert a következő szezonban már nem tud velem tartani a vőlegényem” – jelentette ki Czukor Dalma, hozzátéve, a válogatott nagyon fontos számára, de úgy érzi, még fejlődnie kell, hogy bekerülhessen a keretbe, írja az MTI.

Rovatok