Index Vakbarát Hírportál

A korábbi világelső teniszező szerint Babos egy senki

2018. április 10., kedd 08:38

A Hosszabbítás.hu találta meg azt a videót, amelyen végigkövethető Babos Tímea hétvégén játszott monterreyi döntője, amelyben a magyar játékos remek kezdés után kikapott a kétszeres Grand Slam-győztes, korábbi világelső Garbine Muguruzától. Ebben a videóban - úgy hangzik - a spanyol teniszező minősíthetetlen hangnemben beszél Babosról.

Nyilván nem ilyen kezdésre számított Muguruza, aki az egyik szünetben edzői segítséget kapott. A francia Sam Sumyk próbálta nyugtatni az érezhetően feszült tanítványát. Az edző szavai közben Muguruza egy ideig csak bámult maga elé, és sok mindent nem mondott.

Amikor megszólalt csak annyit tudott kinyögni Babosról, hogy „ő egy senki”. Mivel a beszélgetést természetesen a tv-nézők is láthatták és hallhatták, a műsorvezető a szünet után elnézést kért az elhangzottak miatt, ugyanis Muguruza azt is mondta, hogy "I'm fucking playing tennis", azaz kurvára a teniszre koncentrálok, hogy szebben fogalmazzunk.

A videón 46:00 környékétől a Hosszabbítás.hu szerint az is elhangzik, hogy „she's fucking nobody”, azaz hogy Babos kibaszottul senki, de mi erre nem esküdnénk meg. Csak arra, hogy "nobody, nobody", azaz hogy Babos egy senki.

Rovatok