Index Vakbarát Hírportál

Döntőbe jutott a Babos-Mladenovic páros

2018. május 11., péntek 18:38

A harmadik helyen kiemelt Babos Tímea-Kristina Mladenovic páros pénteken döntőbe jutott a madridi salakpályás tenisztorna női versenyében. A legjobb négy között döntő rövidítésben győzték le a másodikként rangsorolt Andrea Sestini Hlavackova-Barbora Strycova cseh kettőst.

Babosék simán nyerték az első játszmát, a másodikban viszont alulmaradtak. A döntő rövidítésben a magyar-francia kettős már 6-1-re is vezetett, de a csehek egyenlítettek. Babosék ezután sorozatban három pontot is szereztek, és ha nehezen is, de a harmadik meccslabdájukat értékesítve győztek.

A magyar-francia duó a szombati fináléban az első helyen kiemelt Jekatyerina Makarova-Jelena Vesznyina orosz párossal mérkőznek. Tőlük a 2015-ös wimbledoni elődöntőben, valamint idén március 15-én az Indian Wells-i elődöntőben is kikaptak, de az idei ausztrál nyílt bajnokság döntőjében nyertek, tehát közel sem lefutott a párharc.

Eredmény:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.)- Andrea Sestini Hlavackova, Barbora Strycova (cseh, 2.) 6:2, 3:6, 10-8 - döntő rövidítés

Rovatok