Index Vakbarát Hírportál

Harmadik helyen végzett az Index a Szerkesztőségek Kupáján

2022. november 27., vasárnap 11:07

Szombaton grandiózus környezetben rendezték meg az I. Szerkesztőségek Kupáját a GS Tenisz Clubban. Az Index csapata az előkelő harmadik helyen végzett, a tornát a Sport TV együttese nyerte meg.

A csapatok egy-egy egyéni mérkőzést játszottak egymás ellen, majd egy páros mérkőzésre került sor.

A második helyen a házigazda GS Tenisz Club végzett, az MTVA lett a negyedik. 

„Fiatal klub vagyunk, de ennek ellenére szeptemberben már megrendeztünk egy 15 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi felnőtt versenyt, ami nagyon jól sikerült. A külföldi versenyzők azt mondták, hogy nemzetközi viszonylatban is nagyon jó hangulatú verseny volt” – fogalmazott Sina-Duszkó Dóra főszervező.

„Folyamatosan azon dolgozunk, hogy teret nyerjünk a hazai teniszéletben, ezért is találtuk ki a Szerkesztőségek Kupájának újraélesztését, illetve szeretnénk hagyományt teremteni a jótékonykodással, a jövő héten, december 2-án rendezzük meg a jótékonysági gálánkat, amellyel a mozgásjavító alapítványt támogatjuk.”

A GS Tenisz Club – ahol a téli időszakban négy kemény, illetve két salakpálya működik – tavasszal is várja majd a média képviselőt a II. Szerkesztőségek Kupáján, akkor már szabadtéren.

(Borítókép: Huber Tamás és Horváth Tibor, az Index csapatának két teniszezője. Fotó: GS Tenisz Club / Molnár Ádám.)

Rovatok