Index Vakbarát Hírportál

Elérhetetlenné vált Hosszú Katinka hivatalos weboldala

2019. január 9., szerda 17:48

Ránézésre nem indult rosszul az év Hosszú Katinkának, de szerdán rövid időn belül már a második honlapját függesztette fel a szolgáltató, most már a webshopja után a hivatalos weboldalát sem lehet elérni – szúrta ki a Privátbankár.

A tárhelyszolgáltató üzenete szerint a katinkahosszu.com oldalt nem törölték, csak átmenetileg felfüggesztették, de azt nem tudni, hogy miért, az Iron Corporation ugyanis nem válaszolt a lap kérdéseire. A cégadatbázisban mindenesetre egyelőre nem látszik semmi változás az Iron Corporation körül, de a 2017-es beszámoló továbbra sincs bent.

A hvg az üggyel kapcsolatban azt írta, nincs kizárva, hogy a honlapok leállásának hátterében Hosszú és korábbi edző-férje, Shane Tusup válása állhat. A lap emlékeztetett arra, hogy a válóper jelenleg is tart, az ajándéktárgyak forgalmazására szakosodott web­­shopnak pedig Tusup a tulajdonosa, így valószínű, hogy a kft. üzemeltetéséről nem tudtak megállapodni.

A Hosszú és testvére nevén lévő, tavaly júniusban bejegyzett, elsősorban az úszóiskolával foglalkozó Iron Swim Kft. tevékenységi körében egyébként szerepel egyebek mellett a ruházati kiskereskedelem, a csomagküldés és a könyvkiadás is, ezért van arra esély, hogy a jövőben ezen a cégen keresztül indulhat majd újra a szurkolói termékek árusítása.

Rovatok