Index Vakbarát Hírportál

Ághassi Attila

Egy eddig elképzelhetetlen akciót mutattak a szerb pólósok Egy eddig elképzelhetetlen akciót mutattak a szerb pólósok

Na jó, lehet, hogy csak a szerencse és véletlen összjátéka.

június 24. 12:23

A bástya a legértékesebb bábu a táblán, de nem az a nyerő A bástya a legértékesebb bábu a táblán, de nem az a nyerő

A sötét király szorult helyzetben van, ezt kell kihasználni.

június 22. 09:24

Történelmi érem vívásban, az aranyra nem volt esély Történelmi érem vívásban, az aranyra nem volt esély

Az oroszok félelmetesen vívtak az Eb-fináléban. A női kardválogatott az olimpia felé lépett egyet.

június 20. 19:35

Egyszer a mieinket szerelte viszonylag jó helyzetben a szlovén Matej Jug, aztán egy gyors walesi kapuskidobást akadályozott meg, mert lerakatta a labdát. A félidő legvégén pedig nem tudott kontrázni egyet a vendégcsapat, mert lefújta a meccset.

Ez a walesi csapat nem kelti azt a benyomást, hogy szabadrúgás esetén volna egy bármikor előhúzható megoldásuk. Ez egy viszonylag veszélyes helyről járó szabadrúgásnál mutatkozott meg látványosan, amikor Brooks és James is egymásra várt, amikor pedig az egyik végre elindult a labda felé, akkor így tett a másik is. Benny Hill show-ból kölcsönzött jelenet volt, a szurkolók is hangosan röhögtek. Amikor aztán csak beívelték a labdát, Lovrencsics senkitől sem zavartatva vágta ki a beadást a tizenhatos vonaláról.

Parrondo egyszerre rakta fel a pályára Sztoilovot és Moraest. Ez a húzás azonban nem volt a legjobb. A Veszprém három üres kapus gólt lőtt az elődöntőben, nagy kérdés, hogy a Budakalászról játékosként visszavonuló edző meghúzza-e ezt a taktikai formációt.

Rovatok