Index Vakbarát Hírportál

Ajpek Orsi

A fegyveres összecsapások árnyékában nehezen bírnak az ebolával A fegyveres összecsapások árnyékában nehezen bírnak az ebolával

Veszélyes kombináció: a betegség azon a kongói területen terjed, ahol rendszeresek a véres összecsapások lázadó csoportok és a kormánykatonák között.

november 16. 22:52

Bíbor képek a komódból: új fotók kerültek elő a forradalomról Bíbor képek a komódból: új fotók kerültek elő a forradalomról

Barikádépítés, kiégett villamos, könyvégetés, szovjet katona mésszel leöntött holtteste: soha nem látott színes diafilmek jutottak az Indexhez 1956-ról.

október 23. 07:57

A csúnya beszédért fekvőtámaszok járnak A csúnya beszédért fekvőtámaszok járnak

Hazafias nevelést kapnak a fiatalok a Honvédsuliban, az itt készült képeiért Bartha Máté nyerte a három millió forinttal járó Capa-díjat.

október 17. 18:35

Inika McPherson atléta nem először tűnik ki megjelenésével a világversenyek átlagos sportoló-felhozatalából. A Gyémánt Ligán Sanghajban az amerikai magasugrónő elképesztően lazán jelent meg: napszemüvegben és a versenyszerkóhoz passzoló pink rúzsban sétált ki a versenypályára.

A helyzet az, hogy Inika nem viccel ha outfitről van szó, ugyanis a versenyszámát is ebben a szettben teljesítette:

A több mint harminc tetkóval feldíszített sportoló nem először mutatta meg a világnak, hogy mit is jelent az igazi menőség: 2017-ben Londonban fekete arcfestéssel, 2013-ben Moszkvában pedig kék hajjal versenyzett a vébén. 

Nyolcvanezer követő az nem semmi. Ennyien kíváncsiak Whiskey utazásaira, amit gazdái módszeresen dokumentálnak az Insta segítségével. Szemmel láthatóan az eb nagyrészt szárazföldi- és vízi túrázással tölti az idejét, pulóvereinél és télikabátjainál csak a helyek menőbbek, ahol megfordul.

Én (sajnos) még nem jártam Japánban, de ha egyszer eljutok és olyan jókedvű szumósokkal futok össze, mint most a svájci elnök, akkor tuti biztos, hogy én is szelfizek majd velük. Alain Berset így csinálta Tokióban:

Rovatok