Index Vakbarát Hírportál

Ajpek Orsi

fotós/képszerkesztő Fotó

Meg fogsz halni, drágám Meg fogsz halni, drágám

Rezzenéstelen arcú majom fekszik összehúzódva formalinban tartósítva, kitömött nyúl fordít hátat saját teste árnyékának, kutya pihen élettelenül halotti orgonaágyán. Horváth M. Judit fotóin szépség és halál kéz a kézben jár.

június 23. 00:01

A vadon gyermekei A vadon gyermekei

A háromgyerekes család teljesen elszigetelve él a külvilágtól, egy jurtában az erdő közepén. A gyerekek otthon tanulnak, közben segítenek az állattartásban és a kertészkedésben. Kölcsey Sára fotós másfél napig fotózta a gyerekeket, akik körbevezették őt saját kis vad birodalmukban: a természetben.

június 16. 23:23

Inika McPherson atléta nem először tűnik ki megjelenésével a világversenyek átlagos sportoló-felhozatalából. A Gyémánt Ligán Sanghajban az amerikai magasugrónő elképesztően lazán jelent meg: napszemüvegben és a versenyszerkóhoz passzoló pink rúzsban sétált ki a versenypályára.

A helyzet az, hogy Inika nem viccel ha outfitről van szó, ugyanis a versenyszámát is ebben a szettben teljesítette:

A több mint harminc tetkóval feldíszített sportoló nem először mutatta meg a világnak, hogy mit is jelent az igazi menőség: 2017-ben Londonban fekete arcfestéssel, 2013-ben Moszkvában pedig kék hajjal versenyzett a vébén. 

Nyolcvanezer követő az nem semmi. Ennyien kíváncsiak Whiskey utazásaira, amit gazdái módszeresen dokumentálnak az Insta segítségével. Szemmel láthatóan az eb nagyrészt szárazföldi- és vízi túrázással tölti az idejét, pulóvereinél és télikabátjainál csak a helyek menőbbek, ahol megfordul.

Én (sajnos) még nem jártam Japánban, de ha egyszer eljutok és olyan jókedvű szumósokkal futok össze, mint most a svájci elnök, akkor tuti biztos, hogy én is szelfizek majd velük. Alain Berset így csinálta Tokióban:

Rovatok