Index Vakbarát Hírportál

Antalics Ádám

Krizsán Xénia a betegségek ellenére élete legjobb vb-eredményére készül Krizsán Xénia a betegségek ellenére élete legjobb vb-eredményére készül

Az atléta felkészüléséből négy hét esett ki, így szerencsésnek tartja, hogy nem most kell csúcsformában lennie.

tegnap, 17:11

A Győr távozó edzője beleállt a szövetségbe, az ETO is reagált A Győr távozó edzője beleállt a szövetségbe, az ETO is reagált

Ambros Martín szerint a Fradi nagy előnyben van a Rába-partiakkal szemben.

tegnap, 16:11

Argentin világbajnokot igazolt a Liverpool Argentin világbajnokot igazolt a Liverpool

Megvan Jürgen Klopp csapatának első nyári szerzeménye.

tegnap, 13:24

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti együttes másodedzőjével, Cosimo Inguscióval posztolt közös képet Katarból. Bár az nem derül ki a bejegyzésből, hogy miért utaztak az olasz szakemberek a vb helyszínére, de talán nem járunk messze az igazságtól, ha azt feltételezzük, hogy a helyszínen tekintik majd meg az Argentína–Franciaország-finálét.

 

Ez a tézis alighanem sokfajta statisztikára lenne igaz, sőt van, amelyben a PSG klasszisa már felül is múlta az isteni Diegót. Ami viszont a mostani világbajnokságot illeti: az argentin lövések 56,3 százaléka fűződik Messi nevéhez (45/80), ez pedig a legmagasabb szám, csupán egyetlen magasabb van ennél – ugye, kitalálják?

Természetesen Maradona a rekorder, aki az 1986-os mundiálon 56,4%-kal zárt.

A Gracenote elemzései szerint a döntőbe jutó két alakulat közül a dél-amerikaiaknak van nagyobb esélye a végső győzelemre, méghozzá 60 százalékban, szemben a franciák 40-jével. 

 

Rovatok