Index Vakbarát Hírportál

Aradi László

Üdv Sohaországban! Üdv Sohaországban!

Iggy Smalls fotóit nézve egyszerűen nem tudod eldönteni, hol húzódik a határ a valóság és fikció között. Yoda és Leia hercegnő is megelevenedik a norvég fotós sorozatában.

augusztus 21. 13:44

Por, kegyetlen szabályok, végtelen szakaszok a Tour hőskorából Por, kegyetlen szabályok, végtelen szakaszok a Tour hőskorából

A Tour de France sokáig túlélő show-hoz hasonlított, de sem tántorította el a bringásokat és a nézőket. Retrófotók a porfelhőkből.

július 31. 19:51

Viszlát, giccs, viszlát, klisék: ilyen egy esküvő a teljes valójában Viszlát, giccs, viszlát, klisék: ilyen egy esküvő a teljes valójában

Milyen képeket készít az esküvői fotós, aki nem is esküvői fotós, aki tesz a kötelező körökre, és inkább a történetmesélésben hisz?

július 8. 11:06

A Walt Disney Studio tegnap kiadta az új élőszereplős remake-jének előzetesét, amiben láthatjuk, hogy fog kinézni a 2019-es Susi és Tekergő.

 

Amikor épp nem számítógéppel animálják, akkor Tekergőt egy a 2 éves terrier-keverék kutya játsza.

A Monte névre hallgató állatot egy új-mexikói menhelyről küldték Phoenixbe egy kutyaotthonba, ahol egy csapat hollywoodi állattréner figyelt fel rá, majd egyikük örökbe is fogadta.

via CNN

Idén rekordméretű tüzek pusztítanak az Amazonas őserdeiben, ami köszönhető a száraz időjárásnak, és a helyi farmereknek, akik Jair Bolsonaro nyilatkozatain felbátorodva meggondolatlanul gyújtanak tüzeket. 

Hírességek posztjaikban kérik a brazil elnököt, változtasson a hozzáállásán és segítsen, nemcsak az országán, hanem az egész világon is. 

Madonna az imádkozás mellett arra is kéri rajongóit, hogy a saját környezetükben is tegyenek a klímaváltozás ellen.

 

Leonardo DiCaprio egy amazonasi csoport támogatására kéri a követőit instagram posztjában:

 

Twitteren a pusztító tűz miatt részvétet érzők a #PrayforAmazonia hashtag-gel fejezhetik ki együttérzésüket. Olyan hírességek is írtak az Amazonas tragédiája miatt, mint például Kylie Jenner, Miley Cyrus, vagy Christiano Ronaldo.

 

 Az erdőtüzekről bővebben ebben a cikkünkben olvashat. 

via CNN

Floridában kapták lencsevégre ezt az igen akrobatikus aligátort, amint szombaton átmászott jacksonville-i Naval Air Station-höz közeli kerítésen.

 

A videón látható, amint a hüllő épségben átér a kerítés túloldalára, így akadály nélkül folytathatta útját.

Lehet valaki Jumanjit játszott Floridában? Teszi fel a kérdést posztjávan Roger Light Jr. Ugyanis múlthéten egy utcán úszkáló példányt filmezett le:

 

via Daily Mail

Rovatok