Index Vakbarát Hírportál

Aradi László

Ez a divat, nézz utána! Ez a divat, nézz utána!

A vidéki Nagy-Britannia egy egészen különleges világ, de a lehetőségek szűkösek. Mi történik akkor, ha egy francia fotós és egy walesi stylist meg akarja mutatni, hogy van remény?

május 22. 12:35

A mi harcunk akkor kezdődött, amikor véget ért a háború A mi harcunk akkor kezdődött, amikor véget ért a háború

Gyászoló családok, lövészárokban megnyomorodott veteránok, a biológiai fegyverekbe beleőrült emberek. A milliónyi áldozatot követelő iraki-iráni háború harminc éve fájó sebei Fatime Behbudi teheráni fotósnő díjnyertes képein.

május 3. 17:39

Már semmit sem érzek a szüleim iránt Már semmit sem érzek a szüleim iránt

Vallási iskolákba küldött fiatal fiúk ezrei koldulnak, könyörögnek pénzért a szenegáli utcákon. Vagy még rosszabb.

április 4. 21:04

A New Orleans-i Antoinette Love-nak nehéz döntést kell hoznia, mert 115 egyetem közül kell kiválasztania, hová menjen. 

 

CNN-nek azt nyilatkozta, hogy kíváncsi volt, hány egyetemre jutna be, ezért ahová csak tudta, beadta a jelentkezését. Kiváló eredménnyel zárt – 3,7 GPA-val, ami 92%-os A minősítésnek felel meg –, sok iskolai klub tagja, és emellett részmunkaidőben dolgozik is.

A lány egyelőre nem tudja, végül hova fog jelentkezni, de május elejéig eldönti, miután személyesen is felkeresett pár intézményt.

Ami biztos, hogy általános iskolai tanár szeretne lenni.

Nemcsak a magyar útlevelekről beszélgetett Kim Dzsongun és Vlagyimir Putyin, hanem az államfői találkozó végén ajándékokkal is kedveskedett az orosz elnök.

Sajnos a Reuters nem közölt pontosabb részleteket, hogy az ajándék átadásakor mi hangozhatott el, ezért az önök fantáziájára bíznánk a párbeszédet.

  • 3142
    Tartsd meg az aprót, Kim
  • 558
    Ez többet ér, mint 1 000 000 észak-koreai won
  • 510
    Ez az érme még II. Miklós orosz cáré volt

Múlt hét csütörtökön San Mateóban egy Uber-sofőr repülőtéri fuvar után visszament a házhoz betörni, ami egyébként nem is az utas ingatlana volt, csak bérelte.

A biztonsági kamera rögzítette az esetet, amint megszólalt a riasztó, az alkalmi betörő elment, viszont pár utcával arrébb újra próbálkozott. A másik házba sikerült betörnie, és 4 órán keresztül pakolta ki az értékeket. Az erről készült videót megosztotta online a károsult. A felvételen felismerte a betörőt az előző napi utasa, így sikerült beazonosítania a rendőrségnek is az elkövetőt.

Másnap a rendőrség le is tartóztatta a 38 éves sacramentói lakost, ugyanabban a ruhában, mint amiben a felvételen szerepelt. 

 

Az Uber szóvivője közölte a CNN-nel, hogy a sofőr hozzáférését törölték az applikációhoz, miután értesültek a rendőrségi ügyről.

Rovatok