Index Vakbarát Hírportál

Balizs Benedek

Nyolc év után nem Messi vagy Ronaldo a világ legjobban fizetett labdarúgója Nyolc év után nem Messi vagy Ronaldo a világ legjobban fizetett labdarúgója

A francia támadó 128 millió dollárral áll a lista élén.

6 órája

Nyílt levélben kértek bocsánatot a szegedi kézisek a BL-zakóért Nyílt levélben kértek bocsánatot a szegedi kézisek a BL-zakóért

A Pick Szeged 41-29-es vereséget szenvedett hazai pályán a dán Aalborgtól.

6 órája

Gáspár Győző: Meghalnék Orbán Viktorért Gáspár Győző: Meghalnék Orbán Viktorért

Vérét adná a miniszterelnökért, vagy akár háborúba is menne érte.

7 órája

A moszkvai hatóságok megvitatják, hogy le kell-e mondani az újévi és karácsonyi rendezvényeket az orosz fővárosban – írja a GazettaRu orosz híroldal.

A moszkvai hatóságok megbeszélést jelentettek be a fővárosi újévi és karácsonyi rendezvények lemondásáról

– áll a híroldal Twitter-bejegyzésében.

 

Emmanuel Macron reagálva Joe Biden atomháborúval kapcsolatos megjegyzéseire azt mondta, hogy elővigyázatosnak kell lenni.

Az amerikai elnök csütörtökön kijelentette, hogy a világ a kubai válság óta a legnagyobb nukleáris „armageddon” kockázatával néz szembe.

Prágában Macron azt mondta az újságíróknak:

Óvatosan kell kezelnünk ezeket a kijelentéseket.

Oroszország állítólag menesztette keleti katonai körzetének parancsnokát, Alekszandr Csaiko vezérezredest – jelentette az RBC hírügynökség. 

Csaiko a legújabb áldozata az elbocsátott vezetők sorozatának, akiket az ukrajnai fronton elszenvedett vereségek miatt távolítottak el posztjukról.

Az RBC jelentése szerint Rusztam Muradov altábornagyot nevezték ki a keleti katonai körzet élére, amely az orosz távol-keleti csapatokat fedi le. A keleti katonai körzet egyike annak az ötnek, amely Oroszország fegyveres erőit alkotja – írja a Guardian.

Rovatok