Index Vakbarát Hírportál

Biró Marianna

Varga Mihály hirtelen megbarátkozott az IMF-fel, sőt még segítené is Varga Mihály hirtelen megbarátkozott az IMF-fel, sőt még segítené is

A pénzügyminiszter szerint a kormány készen áll, hogy az elmúlt 9 év tapasztalataival segítse az IMF-et az új típusú gazdasági kihívások kezelésben.

október 19. 16:40

Edzőteremből lopott táskát, felvette a biztonsági kamera Edzőteremből lopott táskát, felvette a biztonsági kamera

A rendőrség kéri a lakosság segítségét, hogy a XVI. kerületi edzőtermi tolvajt megtalálják.

október 19. 16:32

Négy autó ment egymásba a Kerepesi úton

Tűzoltók és mentők dolgoznak a helyszínen.

október 19. 15:08

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Pikó András, az ellenzéki pártok józsefvárosi polgármesterjelöltjének csapata, mert szervezett szavazatvásárlásra utaló információk jutottak a birtokukba, értesült az Index. Pikó egyelőre annyit tett közé a Facebook-oldalán, hogy sejtéseik szerint szervezetten folyik a szavazatvásárlás a VIII. kerületben.

 

Az Index információi szerint a Pikó-csapathoz több VIII. kerületi helyszínt, így a Blaha Lujza teret, a Csobáncz utcát, illetve a Fecske utcát is érintő bejelentés érkezett arról, hogy ismeretlen férfiak azt kiabálták:

8 ezer forintért vásárolnak szavazatot.

Úgy tudjuk, a Mátyás téren Pikóék aktivistái pénzátadás szemtanúi is voltak, miután egy szintén ismeretlen választópolgár a Tolnai Lajos utcai szavazóhelyiséghez ment.

Budafok momentumos polgármesterjelöltje, Havasi Gábor kifogást nyújt be a helyi választási bizottsághoz, mert az egyik helyi iskolában a szavazóhelyiségekben ez fogadja az érkezőket:

Kata után szabadon – ezzel a tárggyal küldött levelet Schmuck Andor az Indexnek, csatolva egy videót önmagáról, méghozzá fogmosás közben. Schmuck is indul az október 13-i önkormányzati választáson, ezúttal éppen a hasonló eszközökkel próbálkozó Tüttő Kata ellenfele Budapest belvárosában. 

Schmuck persze az ellenzéki pártok közös jelöltjének ajánlatára akart reflektálni, és a Facebook-oldalán is közzé tette a home videót:

 

Kicsit aggódunk, mi jöhet még ezután, kik jelentkezhetnek még hasonlóval, és milyen új, nem várt oldaláról ismerhetünk meg politikusokat.

Rovatok