Index Vakbarát Hírportál

Bohus Péter

Borkai ellenfele szerint a polgármester mindent elárult Borkai ellenfele szerint a polgármester mindent elárult

Glázer Tímea szerint Borkai szégyent hozott a városra, de nem kéri visszalépésre ellenfelét.

október 9. 11:03

Leaked recordings of MSZP's district politicians point towards corruption and conflicts of interest Leaked recordings of MSZP's district politicians point towards corruption and conflicts of interest

Magyar Nemzet writes about the alleged corruption ring in a Budapest district based on leaked audio footage, MSZP's local mayor denies allegations.

október 8. 19:42

MSZP-s mutyik, korrupció, köpködés a kispesti hangfelvételeken MSZP-s mutyik, korrupció, köpködés a kispesti hangfelvételeken

A Magyar Nemzet hangfelvételek alapján ír a XIX. kerületet behálózó állítólagos polipról. A polgármester, Gajda Péter az Indexnek azt mondta, nem tud olyan ügyekről, amik a felvételeken szerepelnek, „fake news” az ügy.

október 8. 17:52

Újabb Kolodko mű készült el, és került ki Budapesten, ezúttal a Hold utcában. A holdjárón egyesek szerint Marvin, az örökké depressziós robot ül miniatűr változatban, nekem úgy tűnik, mintha az Idő uraiból a Yula vagy Jad lett volna a modell.

 

Több mint egymillió követője van a kínai Lisa Linek, aki Kína legnépszerűbb mikroblogján wang hong néven blogol. Lisa Lit azért követik sokan, mert irigylésre méltó életet él utazásokkal, divatos ruhákkal, és mert jó éttermekben evett. Aztán kiderült, a hölgy kettős életet él.

Miután hetekig nem reagált főbérlőjének telefonjaira, és elég sok adósságot is felhalmozott, nem fizette be a számláit, a főbérlő úgy döntött, megmutatja, micsoda disznóólat csinált a hsziani lakásából Lisa.

A videón mocskos és szeméttel teli lakást lehet látni, sok helyen kutyaszar borítja a padlót. A főbérlő azt mondta, hogy még profi takarítócégek sem vállalták a lakás kitakarítását, így végül kénytelen volt a rendőrséghez fordulni a kifizetetlen számlák miatt. Ezután döntött úgy, hogy videón is megmutatja, mi történt a lakással. A fiatal nő aztán elnézést kért, videón látható, hogy személyesen bocsánatot kért a főbérlőtől, és maga takarította ki a lakást. Azt mondta, kórházban volt, majd el kellett utaznia, ezért nem tudott telefonon reagálni. Az őszinteségét ezután is sokan megkérdőjelezték, és elég sokan ellene fordultak. 

Via

Az elhunyt kérésére a Tiszába szórták a hamvait egy fiatalnak. A Facebookra kitett történet és fotó szerint a parton gyűltek össze az elhunyt szerettei, hogy végső búcsút vegyenek tőle.

Az elhunyt fia már korán reggel előkészítette az érintett partszakaszt, de amikor odaért a gyászmenet, két napozó nőt találtak a helyszínen. Amikor megkérték őket, hogy pár percre hagyják el a helyszínt, az egyik nő azonnal távozott, a másik viszont nem volt hajlandó, és a fotók tanúsága szerint a gyászolók közvetlen szomszédságában bikiniben alkalmatlankodott tovább.

Rovatok