Index Vakbarát Hírportál

Bohus Péter

Orbán: A nevek kimondásával ügyesen kell bánni Orbán: A nevek kimondásával ügyesen kell bánni

Ravasz módon áll a magyar kormány az uniós posztokhoz, Orbán szerint ügyességre van szükség.

június 21. 15:11

Karácsony Gergely felszállt egy villamosra Karácsony Gergely felszállt egy villamosra

Az ingyenes parkolást újra kell gondolni, mondta a főpolgármester-jelölt.

június 21. 11:43

Kúria: A devizahiteleseknek fel kellett ismerniük, hogy az árfolyamok elcsúszhatnak Kúria: A devizahiteleseknek fel kellett ismerniük, hogy az árfolyamok elcsúszhatnak

Érvényessé teszik a semmissé nyilvánított szerződéseket.

június 20. 11:36

Elkószált Brody. A lovat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei szombaton vették észre közvetlenül az ideiglenes biztonsági határzár mellett.

Mint a rendőrség írja, ezután „óvatosan megközelítették a békésen legelésző patást és befogták azt”.

A ló egy közeli tanyáról szökött el délután, a tulajdonost értesítették, aki elmondta, hogy a 19 éves versenyló sikeres nemzetközi szereplés után 4 éve hagyta abba az aktív versenyzést. Brodyt a rendőrök átadták gazdájának.

Eléggé megörülhetett az alább látható kínai család annak a néhány négyzetméternyi parkolóhelynek, amelynek bevétele aztán akkora pusztítással járt, mintha legalábbis a légierő próbálkozott volna.

A nő egy bátortalan kísérlet után kiszállt, és inkább ráhagyta a beállást az apjára. Miután az egész család kiszállt a járműből, apuka hátramenetbe kapcsolt, és miközben kis híján elütötte a lányát, nagy sebességgel megindult hátrafelé, majd nagy sebességgel elkezdett előrefelé körözni a szűk utcácskában felborítva a kukákat, és többször nekimehetett a környék tárgyainak, hogy a parkolási kísérlet legvégén a gyakorlatilag totálkárosra tört autóból kiszálljon. És billegve beszálljon a hátsó ülésre.

 

 Via 24.hu

Harry Houdini híres trükkjét próbálta utánozni egy indiai illuzionista. Chanchal Lahiri összebilincselve próbált megszabadulni a láncaitól úgy, hogy közben a Gangesz egyik mellékágába, a Húgli folyóba eresztették Kalkuttában.

A férfit, művésznevén Mandrake-et egy hajóról eresztették a folyóba vasárnap, hat helyen lakatolták össze a láncait, két másik hajóról vigyáztak rá, a nézők a partról és egy hídról követték az eseményeket a BBC beszámolója szerint. 

Miután eltűnt, riasztották a rendőrséget, búvárok is keresték, mindeddig eredménytelenül. Egy fotós beszélt a férfival, mielőtt nekikezdett volna a mutatványának, szerinte Mandrake azt válaszolta a kérdésére, hogy miért veszélyezteti az életét, hogy ha jól csinálja, az varázslat, ha viszont hibázik, az tragédia lehet. Mandrake amúgy már korábban is szabadult folyóból, húsz éve egy üvegdobozba zárva engedték a vízbe, akkor sikerült a mutatványa.

Rovatok