Index Vakbarát Hírportál

Bohus Péter

Polt Péter: Sajnos nem tudok eleget tenni a meghívásnak Polt Péter: Sajnos nem tudok eleget tenni a meghívásnak

Még a látszatát is kerülni szeretné, hogy politikai tevékenységet fejt ki.

február 19. 16:54

Videón, ahogy a szökött fegyveres rabot üldözik, majd lebirkózzák Videón, ahogy a szökött fegyveres rabot üldözik, majd lebirkózzák

Egy civil hosszasan dulakodott a fegyveres rabbal.

február 18. 11:57

Élesben még soha nem lőttem emberre Élesben még soha nem lőttem emberre

Kitüntették a szökött rab elfogásában részt vevő rendőröket. Az üldözésben szerepet vállaló rendőrökkel beszéltünk, hogyan élték meg az akciót.

február 18. 00:00

Bajba jutott az a pár, amely szombaton sötétedés után próbált hazajutni a kirándulásból, de Dömös közelében rájuk sötétedett és elakadtak a csúszós talajon. Fogalmuk sem volt, hogy merre menjenek tovább, ezért a rendőrséget hívták.

Ezután a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szabadidős ügyeletvezetője, Kondé Zsolt telefonon felvette a kapcsolatot a férfival, akinek a leírása alapján beazonosította a helyszínt, ahol tartózkodnak. A főtiszt elmondása alapján az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei megtalálták a két személyt, akik a turistaút melletti meredek lejtőn rekedtek.

A 69 éves férfit és az 58 éves nőt felsegítették a lejtőről, Dömösre kísérték őket, ahol épségben átadták hozzátartozóiknak.

Ha ön szereti akkor azért, ha meg kifejezetten indulatba jön a hupikék törpikék láttán, akkor meg azért érdekes, hogy 2762 hupikék törpikének öltözött, fehér sapkás, kékre sminkelt embert gyűlt össze szombaton a dél-németországi Lauchringen településen.

Belegondolni is fájdalmas ugye? Akkor szóljon és tapadjon a dallam mára: 

Ez a szombati találkozó volt amúgy az eddigi legnagyobb "törp" találkozó, világrekord.

Az előző rekordot 2009-ben diákok állították fel Walesben. Az akkori találkozón 2510-en vettek részt.

A mostani rekordot felállító, baráti társaságból alakult egyesület 2016 februárjában egyszer már megpróbálkozott a rekord elérésével. Akkor a szomszédos Waldshut-Tiengen településen 2149 "hupikék törpöt" számláltak, de egy új rekordhoz még kevesen voltak.

Tényleg nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi értelme is van a képviselői vagyonnyilatkozatoknak, de úgy érzem, most az Origónak mégis sikerült. Az egész vagyonnyilatkozatosdit egy csodálatos performanszként tálalták pénteken reggel.

Elég csak egy pillantást vetni a címlapra, és azonnal kibontakozik előttünk a vagyonnyilatkozatok lényege. Hát kit érdekel, hogy hogyan tűnnek el az állami milliárdok, százmilliárdok kormányzati szereplők aktív közreműködésével, amikor a szemünk előtt bontakozik ki az ellenzék brutális vagyonszerzése.

Magyarországon, kérem szépen, nincs kormányzati szintű lopás, őrületes vagyonfelhalmozás, mert vezetőink szürke eminenciások, a szerénység, puritánság megtestesítői, miközben a szemét ellenzék habzsol, harácsol, dőzsöl.

Rovatok