Index Vakbarát Hírportál

Bozsó Ágnes

Februárban derül ki, hogy kiadják-e Assange-t az Egyesült Államoknak Februárban derül ki, hogy kiadják-e Assange-t az Egyesült Államoknak

Akkor tartják a WikiLeaks-alapító tárgyalását.

október 21. 15:49

Büntetőjogi vizsgálat indul a román közlekedési miniszter ellen Büntetőjogi vizsgálat indul a román közlekedési miniszter ellen

Razvan Cuc megpróbálhatta megakadályozni pár ellenzéki képviselő Bukarestbe jutását aznap, amikor megbuktatták a Dancila-kormányt.

október 21. 12:39

Leégett a torinói királyi lovarda tetőszerkezete Leégett a torinói királyi lovarda tetőszerkezete

Az épület az UNESCO világörökség részét képezi, és már másodszorra gyulladt ki.

október 21. 12:01

Továbbra sincs semmilyen adat azzal kapcsolatban, hogy hogy áll a szavazás a Baranya megyei Alsószentmártonban. A Nemzeti Választási Iroda honlapja, a valasztas.hu nulla százalékos feldolgozottságot mutat.

Már a szavazás lezárása is csúszott, mivel a falu lakóinak egy nagy része egyszerre akart szavazni – az urnazáráshoz közeledve, ráadásul a szavazó bizottságnak adminisztrációs gondjai akadtak. Este nyolckor még harminc embert várt arra, hogy szavazhasson, de arról már semmi hír nincs, hogy mikor végeztek, és hogy egyáltalán hol tartanak a számlálással.

Az önkormányzati választások részeredményei alapján megtörni látszik a Fidesz uralma, az ellenzék pedig el tudja kezdeni lebontani a jelenlegi "féldiktatórikus" rendszert - mondta Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője. A párt elégedetten fogadta az este érkező eredményeket, mivel Dunaújvárost, Encset is jobbikos polgármester vezeti majd. (MTI)

Este nyolc órakor a Baranya megyei Alsószentmártonban még mintegy harminc választó várt arra, hogy leadhassa voksát. A bizottságnak „adminisztrációs nehézségei adódtak”, ezért is van most csúszás.

Emellett az is gondot jelentett, hogy többen a nap folyamán már próbáltak szavazni, de a „tömeg” miatt valószínűleg úgy döntöttek, hogy a hét órai zárás előtti időszakban térnek vissza, bízva a kisebb „forgalomban”. Sajnos túl sokan gondolkodhattak így, mert estére megint tömeg lett. (MTI)

Rovatok