Index Vakbarát Hírportál

Csatári Flóra Dóra

Zugló felállított egy megfelezett karácsonyfát Zugló felállított egy megfelezett karácsonyfát

Aztán rájöttek, hogy ez így nem lesz jó. Adományként kapták, kicsomagolásnál derült ki, hogy valami baj van.

december 5. 14:30

Cili zumbát oktat, étteremben dolgozik, és van egy barátja, Marci Cili zumbát oktat, étteremben dolgozik, és van egy barátja, Marci

És teszi ezt Down-szindrómásként. Cili és Marci együtt élnek, van munkájuk és hobbijuk, de sok Down-szindrómásnak ez mind elérhetetlen.

december 3. 20:33

Ragtapasz, vécédeszka és lázmérő is van a Szent János Kórház karácsonyi kívánságlistáján Ragtapasz, vécédeszka és lázmérő is van a Szent János Kórház karácsonyi kívánságlistáján

De sok mindennek örülnének a sima fénymásolópapírtól kezdve a villanykörtén át egészen az irodabútorig.

december 3. 15:37

A cicás taxinak tulajdonképpen extra szolgáltatása, hogy időnkén apró macska mancsok gyalogolnak át az utasokon. Az ukrán taxisofőr azt mondja, amikor azon gondolkozott, mi tehetné otthonosabbá az autóját három dolog jutott eszébe:

  1. meleg takaró,
  2. cica,
  3. egy csésze tea

Innen egyenes volt az út odáig, hogy megszülessen az elhatározás: azzal válik egyedi taxissá, hogy macskát is magával a munkahelyére. Az sajnos nem derül ki a Reuters alábbi videójából, hogy a cicás utazás mellé végül is jár-e most még tea, meg takaró is. 

 

Valami ilyesmit mondott egy görög tévécsatorna reggeli műsorában az élő adásban kapcsolt helyszíni tudósító.

A Kinetát sújtó özönvíz által okozott károkról kellett volna beszámolnia Lazo Mantikosnak, de ahogy a 444 is írja: a riporterre teljesen rákattant egy disznó.

A harapós sertés elől menekülő Lazo becsületére legyen mondva, ő mindent megtett azért, hogy a feladatát rendesen ellássa,

de végül a komoly helyszíni tudósítás helyett egy nagyszerű mémalapanyag került az élő adásba:

 

Az emberarcból ijesztő, macskaszerű izét varázsoló filtert őszintén én sem egészen értem. Az viszont el kell ismernem, hogy az erre reagáló cicák döbbenete miatt már megérte a technológiát lefejleszteni:

 

Ugye, hogy ugye?

Rovatok