Index Vakbarát Hírportál

Csurgó Dénes

Közel 70 éves vitát zárt le a Vatikán és Kína Közel 70 éves vitát zárt le a Vatikán és Kína

A pápa elismeri a kínai kormány által kinevezett püspököket, cserébe mostantól beleszólást kér a püspöki posztok kiosztásába.

52 perce

Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült Borsodban Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült Borsodban

Ez már a negyedik halálos baleset szombaton.

2 órája

Nem bukott az állam az MKB szanálásán Nem bukott az állam az MKB szanálásán

Az egyik leggazdagabb magyar szabadította meg a jegybank vagyonkezelőjét az MKB rossz hiteleitől.

2 órája

Egész szerencsésen megúszta egy 19 éves srác, hogy véletlenül összefutott Ashton Kutcher színésszel, pontosabban, hogy a színész véletlenül beletolatott a Teslájával. Leo Marenghi épp rollerezett Hollywoodban (épp ment összeszedni a gyerekeket az iskolából, akikre vigyáz), amikor Kutcher éppen kihajtott a Sunset Bouldvard egyik stúdiójából. A színész kocsija telibe kapta Leot, aki lerepült a rollerjéről, de egy horzsolással megúszta a gázolást.

Kutcher azonnal kipattant a kocsijából és Leo hogylétéről érdeklődött, aki megnyugtatta, hogy minden rendben, aztán azért biztos, ami biztos, kért egy közös képet, amit aztán elküldött a TMZ nevű bulvár portálnak. Ezen is látszik, hogy a színész szánja-bánja az egészet. 

 

Óriási lukat ütött a 880-as Volánbusz szélvédőjébe egy szerencsétlen szarvas, aki a busz elé ugrott Pilismarót után pár kilométerrel. Minderről a 11-es út Facebook csoportba töltöttek föl képet. 

A poszt szerzője szerint mindez nem sokkal 5 óra után történt, és azt írja, aki arra jár, vezessen óvatosan, mert a busz utasai közül többen az út szélén gyalogolnak. 

Frissítés: egy olvasónk jelezte, hogy a szarvas nem a busz elé ugrott, hanem "Egy Szlovák rendszámú Skoda elé ugrott, majd a szemből érkező busz szélvédőjébe csapódott."

Eléggé elszámolta magát az amerikai Domino's pizzaétterem-lánc orosz leányvállalata a legutóbbi marketing kampányával, amiről a Business Insider írt. Az étterem azt ígérte, hogy aki egy látványos helyre magára tetováltatja a Domino's logóját és megosztja ezt a közösségi médiában, az élete végéig, de legalább 100 évig ingyen pizzát kap az étteremből. 

Viszont erre annyi orosz tetováltatta magára a logót, hogy le kellett állítani az akciót.

Az étteremlánc eredetileg két hónaposra tervezte a promóciót, de öt nap után le is állította, amikor látta, hogy árasztják el a promó tetkók az internetet. 

Az ingyen pizzára vágyók közül volt, aki megúszta az egészet azzal, hogy a lánc dominóját simán a karjára, lábára, vagy esetleg a nyakára tetováltatta, sokan egy pizzaszeletet is kértek a logo mellé a tetoválótól, és voltak egészen kreatív megoldások is. Az én kedvencem az volt, aki az "ingyen cuccok rabja" felirattal egészítette ki a céges logót. 

 

Végül 350 főnek ígért életen át tartó pizzaellátmányt a Domino's, és mindenki mást, aki már lefoglalta a tetoválónál az időpontját, hogy 100 évig ingyen pizzához juthasson, a cég azt javasolja, hogy már ne csináljon hülyét magából!

Rovatok