Index Vakbarát Hírportál

Csurgó Dénes

Várjuk Kósa urat a munkasorokon! Várjuk Kósa urat a munkasorokon!

Mi a szakszervezetek baja Kósa Lajos túlórát megduplázó törvényjavaslatával? Erről beszélgettünk a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnökével.

december 7. 12:39

Hiába ígérte, nem enged a kormány a túlóratörvényből Hiába ígérte, nem enged a kormány a túlóratörvényből

Minden benn marad a javaslatban, ami miatt a szakszervezetek tiltakoznak, cserébe még a szakszervezetek pozíciója is gyengül majd.

december 3. 15:38

Trump megnyerte a kereskedelmi háborút? Trump megnyerte a kereskedelmi háborút?

Az amerikai elnök győzedelmesen bejelentette, hogy a kínai kormány eltörli az amerikai autókra kivetett vámokat.

december 3. 13:43

Önnek eszébe jutna Celine Dionról, a Titanic főcímdalát is éneklő kanadai díváról a patás ördög? Lady Ga Ga-ról vagy Madonnáról még csak-csak, de Celine Dionról??? Pedig pont róla állítja egy amerikai katolikus pap és ördögűző egy befolyásos katolikus lap, a National Catholic Register hasábjain megjelent interjúban. 

John Esseff, a Pennsylvania állambeli Scranton 90 éves megyéspüspöke, aki gyakorlott ördögűző hírében is áll, azért gondolja, hogy a kanadai énekesnő a sátánnal cimborál, mert

Celine Dion előállt egy gender-semleges babaruha kollekcióval

Vagyis olyan babaruhákat tervezett, amelyekről nem látszik egyértelműen, hogy a gügyögő kerek emberkölyök kisfiú vagy kislány. És hogy hogyan sikerült ezt a fekete mágiát elérni? Hát hogy a CELINUNUNU nevű kollekció darabjai nem baba-kékek vagy baba-rózsaszínek, vagy valamilyen nemi asszociációval terheltek, hanem fekete-fehérek. Itt van a kollekció reklámja, amiben a díva betör egy kórház gyerekosztályára, hogy szó szerint megfertőzze őket az gender ideológiával. Szerencsére ezért megkapja méltó büntetését. 

 

Esseff püspök szerint pedig ezek a babaruhák egyértelműen sátániak. "Meg vagyok róla győződve, hogy ahogy ez a gender dolog elterjedt, az démoni." De a sokat látott ördögűzőnek nemcsak a gendersemlegességgel van baja, hanem konkrétan a tervezett ruhákkal is. A püspök a kollekció pár darabján ugyanis sátánista jelképeket vélt fölfedezni:

Az egyik nadrág egyik térdén egy 3-as, a másikon egy 6-os szám látható. Három hatos

Mi a márka honlapján ilyet nem találtunk, de az tény, hogy vannak koponyákkal díszített rugdalózók és, hát, az egész kollekció elég metálos. Celine Dion eddig még nem reagált a vádakra, így nem tudjuk, hogy pontosan miért akarja a gyerekeket eladni az ördögnek. 

Egyre közelít a nap, amikor az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból, vagyis brexitál. De van egy ember, aki mindent megtesz azért, hogy ez a nap sose jöjjön el. Na jó, nem mindent, leginkább csak kiabál brit képviselőkkel és széttrollkodja a tévés interjúikat. De már ez is csodálatos. 

A Guardian kísérte végig egy szokásos napján Steve-et, avagy Stop Brexit Man-t, egy lelkes EU-párti brit embert, aki cilinderben, egy EU-s és brit zászlót ötvöző köpenyben és táblákkal járja a brit parlament és kormányépületek környékét, leginkább azért, hogy belemásszon a brexitről nyilatkozó politikusokat felvevő tévék kameráiba, megmutassa a tábláit és beleüvöltse, hogy

STOOOP BREEEXIIIT!!!

 

Steve nincs egyedül, egy egész kis különítménnyel tüntet minden nap a brexit népszavazás óta. A videóból kiderül, hogy már ismeri a legtöbb tévés stábot, és a politikusokat is. Az ellenzékiek még oda is mennek hozzá barátkozni, a konzervatívok viszont úgy szaladnak előle, mint Kósa Lajos az Index elől

Viszont minden szuperhősnek kell egy főgonosz, és Stop Brexit Man-nek is van: UKIP Ember. Ő egy nagy brexit párti arc, aki a brexit mellett kezdetben leginkább kampányoló, majd a parlamentből teljesen kizuhanó UKIP párt nagy esernyőjével veszi fel a harcot a maradáspárti hőbörgőkkel. Vele Stop Brexit Man néha szópárbajba keveredik, majd amikor UKIP Ember olyanokkal áll elő, hogy 23 ezer dzsihadista van Nagy-Britanniában az EU miatt, akkor hősünk inkább odébb áll és bekiabál a képviselőknek. 

Ahogy azt megírtuk, Hollik István váltotta Kovács Zoltánt a kormányszóvivői poszton, így mostantól a parlamentbe egyéni képviselőként be sem kerülő KDNP-s képviselőtől hallhatjuk majd, hogy Soros és Brüsszel éppen hogyan migránsolta el a bevándorlást. De lehet, hogy ennél nagyobb dolgokra is készül a kormány, amelynek mostantól a fiatal KDNP-s lesz a szócsöve? Vagy Hollik maga? Az új pozícióját bejelentő Facebook posztjában ugyanis a következőt írta

Új feladat, a cél viszont ugyanaz: Make Hungary great again!

 

Bár nyilván a trumpiánus szlogen majmolásáról van szó, azért érdekes megjegyezni, hogy a magyar kontextusban ez egy kicsit mást jelent újra naggyá tenni az országot, mint az amerikaiban. Remélem, azért ennek hatására nem vezényelnek majd seregeket a román és szlovák határra. Szerencsére a nemzetközi kommunikációt nem Hollik, hanem az eddigi kormányszóvivő Kovács Zoltán viszi majd, ő biztos elsimítja majd a dolgokat. Ehhez Hollik István is sok sikert kíván!

Rovatok