Index Vakbarát Hírportál

Domschitz Mátyás

Bocsi, tesó, nincs nálad ötvenezer euró? Startupra kell Bocsi, tesó, nincs nálad ötvenezer euró? Startupra kell

A startuperek többsége nem sokkal jobb egy MLM-ügynöknél, de néha egész értelmes dolgokat találnak ki. Riport egy nemzetközi startupversenyről, ahol díjat nyert a magyar találmány, ami örökre leszámolna a meleg sörökkel.

május 24. 14:10

A kormány kiadta a bizonyítékot a brüsszeli támadásról, amiből kiderül, hogy nincs támadás A kormány kiadta a bizonyítékot a brüsszeli támadásról, amiből kiderül, hogy nincs támadás

Úgy tűnik, konszenzus alakult ki Brüsszel és a kormány között, maradhat úgy a babaváró támogatás, ahogy eredetileg tervezték.

május 14. 18:36

Amerika legrégebbi fegyvergyárát a saját befektetői lőtték agyon Amerika legrégebbi fegyvergyárát a saját befektetői lőtték agyon

Csődeljárás alá került a Remington. Mindenki pórul járt, a befektetőket kivéve.

május 14. 17:33

A K-Monitor Közpénzfigyelő Iroda elkészítette az EP-választásokra is a szokásos tesztjét, amit a listát állító pártok szakpolitikai javaslatai alapján állítottak össze.

A kitöltése után mindenki megtudhatja, hogy melyik párt programja áll a legközelebb a világnézetéhez.

Egy francia falu polgármestere különös módszerrel harcol a népességcsökkenés ellen: úgy döntött, Viagrát fog osztogatni ingyen a településén.

Jean Debouzy, Montereau település vezetője abban bízik, hogy a program sikeres lesz, és a helyi iskolát sem kell bezárni, ahol jelenleg mindössze 30 gyereket oktatnak.

"Egy falu gyerekeknek nélkül halálra van ítélve. A pirulákat a 18 és 40 éves kor közötti pároknak adjuk majd oda, hogy esélyt teremtsünk a megtermékenyítésre és megmentsük az iskolánkat" – nyilatkozta a polgármester. (Gizmodo)

Nem került kutyaszorítóba Quentin Tarantino az új filmjével sem, ugyanis a Volt egyszer egy Hollywood megkapta a legjobb kutyaalakításért járó díjat a cannes-i filmfesztiválon. (Ezt a mondatot tényleg leírtam?)

Tarantino a Kutya Pálmának nevezett díjat (egy vörös nyakörv) átvéve, méltatta Brandyt, akinek a filmben a Brad Pitt által megszemélyesített karakter volt a gazdája. "Szeretném ezt a díjat csodálatos színésznőmnek, Brandynek ajánlani" – idézte az MTI a rendezőt.

A filmben egyébként az emberi szereplőket is nagyon dicsérik, már most a jövő évi Oscar-gála nagy esélyeseként beszélnek róla.

Rovatok