Index Vakbarát Hírportál

Dull Szabolcs

A Fidelitas alelnöke nyíltan kritizálta a köztévé meleggyógyítós műsorvezetőjét A Fidelitas alelnöke nyíltan kritizálta a köztévé meleggyógyítós műsorvezetőjét

Falusi Vajk a műsorvezető tehetségén élcelődött.

tegnap, 15:52

Kitiltották a menzán fotózó Echo TV-st a Parlamentből

Az MSZP-s Ujhelyi Istvánt fotózta le titokban a képviselői irodaházi ebédlőben. Ám ez tilos.

tegnap, 12:55

Kikutatták, kinek lehet esélye legyőzni Tarlós Istvánt Kikutatták, kinek lehet esélye legyőzni Tarlós Istvánt

A Závecz Research szerint nagyon nem mindegy, hogy Karácsony, Horváth vagy Puzsér lesz az ellenzék egyetlen jelöltje.

tegnap, 12:36

Kikaptunk a végső győzelemre is esélyes svédektől 33-30-ra, de volt pár pozitívum is ezen a meccsen magyar szempontból. A meccs első felében nagyon jól kézben tartottuk a meccset, színes, ötletes támadásokat vezettünk, négy gólra el is húztunk. Ám az első félidő végén elvesztettük a rosszul talajt fogó Bodót, így rendhagyó támadó felállásban voltunk kénytelen folytatni. Az újonc Máthé Bence azonban nem volt megszeppent jobbátlövőben, hat gólt is lőtt. Lékai pedig kiemelkedően irányította végig a csapatot, emellett bombagólokat lőtt.

A második félidőben a svédek diktálták az iramot, többnyire szaladtunk az eredmény után. Egyszer még sikerült kiegyenlíteni a végjáték kezdetekor, de a végén kijött a fáradtság, többször is eladtuk a labdát, így a rutinosabb, frissebbnek tűnő svédek le tudtak győzni minket.

Három góllal kaptunk ki a svédektől, mint Egyiptom, de több gólt sikerült lőnünk. Ezt az eredményt visszük magunkkal a középdöntős csoportba, folytatás szombaton Dánia ellen. Majd jön vasárnap Tunézia, szerdán pedig Norvégia.

A végjátékban a második labdaeladásunk volt. Muszáj lenne pedig minimum lövéssel befejezni a támadásokat, hogy ne tudjanak a svédek lerohanni minket.

A rutinos irányító az 56. percben lépett először pályára.

Rovatok