Index Vakbarát Hírportál

Dull Szabolcs

Bosszankodott, gyengeségről beszélt a győri edző a hétgólos győzelem után Bosszankodott, gyengeségről beszélt a győri edző a hétgólos győzelem után

25 gól helyett most csak hat góllal nyert a Győr a cseh Baník Most ellen, de azért hibátlan a kézilabda BL-ben.

november 17. 19:03

Merre viszi Pikó András Józsefvárost? - A teljes interjú Merre viszi Pikó András Józsefvárost? - A teljes interjú

Az ellenzéki színekben meglepetésgyőzelmet arató VIII. kerületi polgármester beszélt élőben az Indexen terveiről, a kerületet és a fővárost érintő kérdésekről.

november 14. 14:41

Merre viszi Pikó András Józsefvárost? Merre viszi Pikó András Józsefvárost?

A VIII. kerület új polgármesterét kérdezzük élőben.

november 14. 11:02

Az angol hetedosztály nézői több szempontból is rendhagyó büntetőrúgást láthattak szombaton. A Nuneaton Borough csapata a 61. percben büntetőhöz jutott, a tizenegyest pedig a kapus Tony Breeden végezte el.

Már önmagában ez meglepő, hogy miért a kapus próbálkozott, de az igazi Benny Hill-show ezután jött: a kapus csúnyán a léc fölé lőtte a labdát, de a labda eltalálta a stadion egyik világítótestét, amely majdnem a nézőkre zuhant.

Én háromszor visszanéztem.

 

És itt van egy másik szögből a csodalövés:

 

(via 24.hu)

Tök egyszerű kérdés, és még mindig lehet szavazni, sportfogadás veszteség nélkül. Nem arra kell kattintani, ki nyerjen, hanem hogy ki fogja nyerni! Aztán meglátjuk majd a végén, mennyire sejtette meg a többség a jövőt. 

Ki nyeri az első meccset az új Puskás Arénában?

 • 3691
  Uruguay
 • 1220
  Senki, döntetlen, iksz
 • 571
  Magyarország

De egy néző mégiscsak panaszkodott valamire a legendásan neutrális közszolgálati hírügynökségnek. Most egy az egyben közlünk egy MTI-tudósítást a Puskás Arénáról. De előbb összefoglalom, és néhány apró finomságra hívom fel a figyelmet:

 • A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna.
 • Az MTI tudósítói által megkérdezett emberek kivétel nélkül világszínvonalúnak nevezték a stadiont, és olyan kivételes alkalomnak tartották az avató mérkőzést, amely egyszer adatik meg egy ember életében.
 • „Teljesen ámulatba ejtett a Puskás Aréna. Alig hiszem el, hogy Magyarországon vagyok. Minden tökéletes, egyszerűen semmi kivetnivalót nem tudok említeni”.
 • Egy másik drukker arról lelkendezett, hogy fogadóiroda is van a stadionban.
 • Büszkén mutatta, hogy a magyar válogatott sikerére ezer forintot tett fel.
 • Az egyetlen kritikai észrevétel a büfét illette, mert a stadion bizonyos részein nagy sor alakult ki. Egy, a legfelső, harmadik szinten helyet foglaló néző húszperces sorra panaszkodott,
 • ugyanakkor az aréna más részein lévő szurkolók szerint legfeljebb tíz percet kellett sorban állniuk, amit elfogadhatónak tartottak.

Reméljük, felírták a húszperces sort kiálló néző adatait. Most pedig itt a teljes közlemény is.

Labdarúgás – Magyarország–Uruguay

Stadionavató – A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

    Budapest, 2019. november 15., péntek (MTI) - A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország–Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.

    Az új létesítményt nagyjából húsz perccel a 19 órai kezdés előtt töltötték meg a drukkerek, akik például elégedetten beszéltek a gyors beléptetésről. Az MTI tudósítói által megkérdezett emberek kivétel nélkül világszínvonalúnak nevezték a stadiont, és olyan kivételes alkalomnak tartották az avató mérkőzést, amely egyszer adatik meg egy ember életében.

    „Teljesen ámulatba ejtett a Puskás Aréna. Alig hiszem el, hogy Magyarországon vagyok. Minden tökéletes, egyszerűen semmi kivetnivalót nem tudok említeni” – mondta egy kispesti fanatikus, aki külön kiemelte, hogy pihenőszoba és csocsó is a szurkolók rendelkezésére áll.

    Egy másik drukker arról lelkendezett, hogy fogadóiroda is van a stadionban és büszkén mutatta, hogy a magyar válogatott sikerére ezer forintot tett fel. Mint megjegyezte, az sem baj, ha nem nyer, de a nemzeti együttes ellen sosem fogadna.

    Az egyetlen kritikai észrevétel a büfét illette, mert a stadion bizonyos részein nagy sor alakult ki. Egy a legfelső, harmadik szinten helyet foglaló néző húszperces sorra panaszkodott, ugyanakkor az aréna más részein lévő szurkolók szerint legfeljebb tíz percet kellett sorban állniuk, amit elfogadhatónak tartottak.

    A magyar–uruguayi avató mérkőzés 19 órakor kezdődött a szlovén Damir Skomina sípjelére, aki idén a Bajnokok Ligája döntőjét is vezette.

Rovatok