Index Vakbarát Hírportál

Fábián Tamás

újságíró Politika

Erőszakkal és fenyegetéssel kényszerített szegedi nőket prostitúcióra

A férfit külföldön már elítélték, most itthon is őrizetbe került.

1 órája

Orbán szerdán Izraelbe utazik

A megbeszélések mellett fát is fog ültetni.

1 órája

Jó hír Pest megye kerékpárosainak

Négymilliárd forintból újulhatnak meg a megye kerékpárútjai.

2 órája

A vasárnapi Putyin-Orbán találkozó után megírtuk, hogy Havasi Bertalan és az MTI beszámolójánál némiképp több információ került fel a Kreml honlapjára. Az orosz elnök és a magyar kormányfő beszélgetésének leiratából most a Népszava és a 444 szúrta ki, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin milyen hízelgő szavakkal köszöntette Orbán Viktort: 

Isten hozott Moszkvában! Megtartottad az ígéretedet, és eljöttél a vébédöntőre. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen mindannyian jó focistának ismerünk, aki szereti a futballt.

A most 55 éves Orbán Viktor a 2005/2006-os szezon óta nem lépett pályára a felcsúti csapatban, legmagasabbra akkor jutott, amikor pályára lépett az NB II-ben. Mindezek figyelembevételével különösen nagy dicséret Oroszország elnökétől, hogy jó focistának nevezte. 

Most, hogy a lezárásához közeledik Orbán Viktor és Simicska Lajos háborúja, érdemes felidézni, hogy miket mondtak a konfliktus nyilvánossá válása után a Fidesz képviselői. 

2015. február 16-át írtunk, vagyis tíz nappal voltunk a G-nap után. A kormánypárti politikusok leginkább úgy beszéltek Simicskáról, mint akinek soha semmi köze nem volt a Nemzeti Együttműködés Rendszeréhez, miközben Bayer Zsolt megemlítette egy szövegében, hogy Simicska nélkül már nem lenne Fidesz. 

A lapunknak nyilatkozó politikusok között volt valaki, aki kiemelkedett a többiek közül. Németh Szilárd a következőképpen értékelte a helyzetet:

Én nem tudom, hogy ha köztük esetleg lenne konfliktus, az miért ilyen nagy érdeklődére ad számot

Tíz nappal azután, hogy Simicska ország-világ előtt gecinek nevezte a miniszterelnököt, Németh Szilárd még óvatos volt, biztonságot adó feltételes módba burkolta az "esetleges" konfliktust. De az is lehet, hogy az egykori rezsibiztos, most már alkotmányrevizor beavatott mastermindként úgy tudta, hogy nincs is semmiféle kakaskodás, és elszólta magát! 

Egyszer talán kiderül az igazság, addig is nézzék meg a videót:

Erről Dankó Béla fideszes országgyűlési képviselő tájékoztatta a közvéleményt. "A kézzel készülő szőnyeg elkészítéséhez másfél év, 15 millió csomó és különleges szaktudással rendelkező, ügyes hölgyek kellettek" - írta a politikus Facebookon. 

 

(via 444)

Rovatok