Index Vakbarát Hírportál

Fehér János

Egy kis gyötrelem, utána már csak gyönyörködés Egy kis gyötrelem, utána már csak gyönyörködés

Az osztrákok szerint a legszebb futóverseny a Wolfgangsee körül van. A 27 km eleje szenvedés, de aztán jön a mámorító látvány. Tehénszag, csillogó víztükör, vad hegyormok.

5 órája

A maraton célja helyett inkább a hotelszobájára fordult rá az etióp sztár A maraton célja helyett inkább a hotelszobájára fordult rá az etióp sztár

A tízezren világcsúcstartó Bekele váratlant húzott Amszterdamban egy kilométerre a céltól.

10 órája

Ötvenkét évesen akarja magát a profik között rázatni a macskakövön Ötvenkét évesen akarja magát a profik között rázatni a macskakövön

Tafi Magyarországon tekert 13 év kihagyás után profi versenyen. A Párizs–Roubaix-t akarja.

október 19. 16:58

A futball kiscsapatai mindig bátrabban kísérleteznek, még a mezekkel is, amelyek vagy borzasztó jók lesznek, vagy csak simán borzasztóak. A spanyol harmadosztályban játszó Zamora CF is e két véglet között egyensúlyozik, elég sokkoló mezzel állt elő. A harmadik számú szerelésűkre az emberi érhálózatot és szívet pingálták fel.

A szív közepén pedig ott van a klub címere, hogy a szurkolóknak is üzenjenek félreérthetetlenül.

Szerdán került ki a Youtube-ra a Kispál és a Borz szerint is a legkorábbi Kispál és a Borz koncertvideó, amit még 1988-ban vett fel valaki egy orfűi koncerten. A zenekar ekkor négytagú, az ősinek tekinthető felállásban nyomják. Lovasi András ritmusgitáros volt ekkoriban, (mozgása alapján olyan, mintha néha megcsapná az áram), Kispál András cigi és dülöngélés nélkül penget, Ózdi Rezső a basszusgitáros, Bräutigam Gábor dobos meg alig látszik ki a hajából és a felszerelése mögül. Így szólt, disszonánsan, hamiskásan a Forradalmár.

 

A La Flamme Rouge bringás Twitter-oldal posztolt ki egy képet arról, hogy az olasz versenyekre jellemző módon a pénzjutalmak mellett mindenféle hasznos és haszontalan dolgokkal halmozzák el a dobogósokat a szponzorok.

A Gran Premio Bruno Beghellin is többpakknyi élelmiszert kapott az első három helyezett. Az idei Tour de Hongrie győztese, Manuel Belletti, aki itt harmadikként futott be, még víztisztító gépet is hazavihetett.

 

Rovatok