Index Vakbarát Hírportál

Fehér János

Aki 3333-szor átfordul, beoltódik minden repülőbetegség ellen Aki 3333-szor átfordul, beoltódik minden repülőbetegség ellen

A hajóhintázást magyar sportrepülők sporttá fejlesztették, a legjobbak közel három órán át folyamatosan pördültek át a fejük fölött. Az észtek 8 méteres lengőkarokkal bolondították meg a hintázást.

tegnap, 17:18

Szoboszlai mesteri gólt lőtt, Osztrák-kupát nyert a Salzburggal Szoboszlai mesteri gólt lőtt, Osztrák-kupát nyert a Salzburggal

Az 5-0-s meccsen övé volt az első találat az Austria Lustenau ellen.

május 29. 23:13

Trump: Az Egyesült Államok megszakítja a kapcsolatát a WHO-val Trump: Az Egyesült Államok megszakítja a kapcsolatát a WHO-val

Az amerikai elnök szerint az egészségügyi világszervezet hagyta, hogy Kína félrevezesse. A WHO-nak szánt pénzt máshová utalják.

május 29. 21:18

A járványügyi szabályozások miatt egyelőre hagyományos koncerteket nem lehet tartani nézőkkel, és az alternatív lehetőségek sem számosak, de a Tankcsapda szerencséjére pont kifogta azt az időablakot, amikor legalább autós koncertet lehet tartani. 

A debreceni rockzenekar az első buliját már hazai pályán le is nyomta, a debreceni reptéren felállított színpadot ötszáz autó vehette körbe, a rajongók egymástól elszeparálva, a saját kocsijukban hallgatták a zenét. A Tankcsapda bemutatta Szüless meg újra dalát is. Szombaton Székesfehérváron is tartanak még egy autós koncertet.

A május 11-ei lazítások óta a franciák 109 új gócpontot találtak, de a járvány terjedései üteme már eléggé lelassult, és a gócpontok azonosítása azt is jelenti, hogy ez egészségügyi hatóságok kontrollálják. 

Rovatok