Index Vakbarát Hírportál

Fiantok Dániel

Rózsaszín szívek száma a mellékelt képen10

Egyéb színű szívek száma a képen0

Végére jártunk a szellemszavazókör rejtélyének Végére jártunk a szellemszavazókör rejtélyének

1376-an voltak bejelentve, de senki nem ment el szavazni. Megnéztük a XI. kerületi szavazókörzetet, ami a kampányban még a képviselőjelölteknek is gyanús volt.

október 18. 07:27

Karácsony: Nem lesz vérengzés a hivatalban Karácsony: Nem lesz vérengzés a hivatalban

Karácsony Gergely, Budapest új főpolgármestere elmondta, hogy baráti hangulatban vette át Tarlós István főpolgármestertől a hivatalt, akinek jövőre Demszky Gáborral együtt kezdeményezni fogja díszpolgárrá avatását. Ezután beszámolt arról, hogy mivel fogja kezdeni az érdemi munkát a főváros élén annak érdekében, hogy megvalósítsa programját.

október 17. 14:08

Tarlós István és Karácsony Gergely nagyon vidámak voltak Tarlós István és Karácsony Gergely nagyon vidámak voltak

Az új főpolgármester találkozott az elődjével, hogy átbeszéljék a jövőt, de igazából egy bőrdzseki körül forgott minden.

október 17. 11:12

Technikai szünetet tartanak a kiemelésben, jelentette helyszíni tudósítónk. Találtak ugyanis egy sérülést a hajó oldalán, és most meg kell vizsgálni, hogy kell-e még egy heveder a kiemeléshez.

Április 3-án szombaton, a Gyermekvasút 71. születésnapi rendezvényén felnyitották az ötven évvel ezelőtt a hűvösvölgyi végállomás épületébe falazott időkapszulát. A két alufóliával védett műanyag doboz néhány jelvényen és kitűzőn kívül leginkább borítékokat tartalmazott, bennük az 1969-es év akkori úttörőinek jövőbe szánt üzeneteivel. Néhány birtokunkba került levelet most közzéteszünk. 

Az elsőből kiderül, hogy miért lesz egy csomó időnk majd szórakozásra, amit a vidámparkkal kiegészült Úttörőpalotában űzhetnénk, mint a ma úttörői: 

Mozgójárdán indulunk majd a marsi nyaralásra:

Ennek a szegény úttörőcsapatnak a tagjai biztos rendkívül csalódottak lennének, ha látnák, mennyire érdekli a jelen pajtásait ugyanaz, amire ők lelkesen készültek:

Itt megnézhetik az eseményről készült videónkat:

Felnyitották a Gyermekvasút időkapszuláját

Újabb 50 év múlva, 2069-ben

  • 2533
    végre méltóképp megünnepelhetjük a Tanácsköztársaságot
  • 491
    majd a Marsra járunk tényleg
  • 258
    súgógéppel tanulhatunk álmunkban

Hiába az alacsonyabb bitsűrűség, a bugyutább hangzás, és a retro hangulat: előbb-utóbb így is, úgy is minden a helyére kerül. Mint ma reggel a zászló a Kossuth téren. 8-bites zászlófelvonás:

A zászló ugyanolyan magasra ment, csak a felbontás lett alacsonyabb

Rovatok