Index Vakbarát Hírportál

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen327

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

A Valve bejelentett egy új Half-Life játékot A Valve bejelentett egy új Half-Life játékot

Nem, nem a Half Life 3-at, hanem az Alyx nevű VR-projektet.

5 órája

Minden más sportolónál többet adózott egy Dota 2 játékos tavaly a finneknél Minden más sportolónál többet adózott egy Dota 2 játékos tavaly a finneknél

Az OG-ben játszó Topson 1,87 millió dollárt kaszált tavaly, és közel 1,1 milliót adózott le.

tegnap, 11:25

Visszavonul Vizicsacsi, az egyetlen magyar profi LoL-játékos Visszavonul Vizicsacsi, az egyetlen magyar profi LoL-játékos

Nemrég vb-negyeddöntőt játszott, de már nem érzi magában a tüzet egy újabb szezonhoz.

november 17. 23:11

Két hete jelent meg pécére is a Rockstar Games őrületesen népszerű játéka, a Red Dead Redemption 2, és ahogy az várható volt, a modderek rögtön el is kezdték kedvükre módosítani a játékot.

Az első olyan modra, ami meztelenné teszi a karaktereket, szokás szerint egy hetet sem kellett várni, de pár napja a kenyérpirítókon játszó gémerek megváltója, LowSpecGamer is megérkezett, és megmutatta, hogy néz ki a játék, a lehető legalacsonyabb beállításokon. Igen, rettentően csúnyán, egészen konkrétan így:

Az egészben nem is az a legrosszabb, hogy minden úgy néz ki, mint ha gyurmából lenne, hanem az, hogy a lovaskocsik a legalacsonyabb beállításokon konkrétan eltűnnek, csak megmagyarázhatatlanul álló kerekek vannak a helyükön. Az ikonikus bajszok is eltűnnek amúgy, de ez már tényleg a legkisebb probléma, mikor a karaktereknek egyáltalán nincs arca.

 

(via)

Nyilvánvalóan önöket is lázban tartja vasárnap óta, hogy Dobó Kata vajon tényleg azt hitte-e, hogy Ed Sheerannel találkozott a Los Angeles-i reptéren. Erre a kérdésre ugyan továbbra sem lehet biztos választ adni, de így is oszlik a köd, kiderült ugyanis, hogy az imposztor nem pusztán hasonlított Ed Sheeranre,

hanem egészen konkrétan azért ment los angelesbe, hogy Ed Sheerannek adja ki magát.

Az egész trükköt egy Josh Pieters nevű youtuber találta ki – aki amúgy lényegében az egész csatornáját ilyen átverésekre húzta fel –, a koncepció pedig az volt, hogy a vasárnap a Los Angeles-i Staples Centerben zajló KSI kontra Logan Paul bokszmeccsen hitessék el mindenkivel, hogy Ed Sheeran látogatott oda.

 

Ez amúgy a fenti videót látva elég jól is sikerült, de az Ed Sheerant játszó manchesteri Ty a jelek szerint élőben annyira hasonlított Ed Sheeranre, hogy már a reptéren lerohanták az emberek. Köztük Dobó Katával, aki így be is került a videóba, 1:40-nél lövi boldogan a fotót a sráccal.

Ennek fényében már érthető, hogy a kamu Ed Sheeran miért beszélgetett el ilyen készségesen mindenkivel ahelyett, hogy jelezte volna, hogy ő valójában nem Ed Sheeran. És hát így talán az is érthetőbb egy fokkal, hogy Dobó Kata miért hitte azt, hogy Ed Sheerannel találkozott (már ha azt hitte, természetesen).

Nemrég mi is írtunk arról, hogy Las Vegasban ételadományban is lehet parkolási bírságot fizetni, az Alaszkai Egyetem egyik kampuszán azonban egy fokkal ennél is specifikusabb módszert találtak ki, ott ugyanis

mogyoróvajjal és lekvárral lehetett csökkenteni, vagy teljesen kiváltani a bírságokat.

Ahog a Las Vegas-i kezdeményezésnél, úgy itt is jótékony célt szolgált a dolog, az egyetem a november 8-ig gyűjtött adományokat nehéz körülmények között élő diákokhoz juttatta el – csakúgy, mint a korábbi években.

Az mondjuk nem tiszta, hogy ebben az esetben miért csak mogyoróvajat és lekvárt gyűjtöttek – bár kétségtelenül jó dolog a PB&J szendvics –, de hát tényleg ez volt a helyzet: egy 454 grammos üvegért 10 dollárt húztak le a bíságból, három ilyen már 35 dollárt ért, öt pedig 60-at. A lehetőséget egyébként legfeljebb két bírságnál lehetett igénybe venni.

(via)

Rovatok