Index Vakbarát Hírportál

Földi Gábor

Fega

Erdoğan mindent elért, amit akart Észak-Szíriában Erdoğan mindent elért, amit akart Észak-Szíriában

A Kibeszélő legújabb adásában arról beszélünk, milyen hatása van Észak-Kelet-Szíria török megszállásának a Közel-Keletre, a világpolitikára és a kurdok pár éves államkezdeményére.

október 18. 18:19

Aki látta, nem felejti el Jennifer Lopez táncát Aki látta, nem felejti el Jennifer Lopez táncát

A Wall Street pillangói komoly témákról szól, de közben végig szerethető és vicces tud maradni.

szeptember 30. 09:17

Ötszáz körbála ég Sárszentmihályon

Szombat reggel keletkezett a tűz, azóta nem sikerült eloltani.

szeptember 15. 14:19

Ha szeretne hozzászólni a selejtező alakulásához vagy a közvetítésünkhöz, akkor kattintson az Index Sport Facebook-oldalára.

 

Mielőtt elkezdődne a meccs, szavazzon az Index Sport Facebook-oldalán, és mondja el nekünk: ki lesz az Eb-selejtező győztese? Mivel a döntetlen is a magyar csapat számára lenne bravúr, így ha úgy érzi, ez a végeredmény várható, akkor Dzsudzsák Balázsra kattintson.

 

 További érdekességekért is megéri követni az Index Sportot a Facebookon.

Idén ősszel új fokozatba kapcsol a streaming háború, elindul a Disney és az Apple új, fizetős szolgáltatása is. Az Apple TV+-ra november elsejétől lehet előfizetni, amiért cserébe teljesen saját gyártású tartalmakat lehet majd nézni, Magyarországon is. Lesznek filmek, sorozatok, gyerekeknek szánt programok és dokumentumfilmek is. 

Az Apple első filmje az The Elephant Queen nevet kapta és nem egy tipikus természetfilm lesz, ugyanis úgy van összevágva, mintha egy rendes fikciós, egész estés film lenne, csak emberek helyett elefántokkal a főszerepben. A történet Athenáról, egy kifejlett mátriárkáról szól, aki egy csordát vezet át a kíméletlen pusztán, víz után kutatva. A narrációt pedig az Oscar-jelölt Chiwetel Ejiofor szolgáltatja majd.

 

A most érkezett előzetes és a már megjelent kritikák alapján úgy tűnik, hogy az elefántok küzdelme az elemekkel biztos sokakat megríkat majd.  A szakértők szerint a film kiváló eséllyel indulhat az Oscar-versenyben, ahol az ilyen állatokról szóló alkotások jól szoktak szerepelni. 

Rovatok