Index Vakbarát Hírportál

Földi Gábor

Fega

Végigbeszéltük, hol aggódhat a Fidesz októberben Végigbeszéltük, hol aggódhat a Fidesz októberben

Napokkal a kampány hivatalos indulása előtt a Kibeszélő adásában átbeszéljük, mennyire jöhet be az összefogás az ellenzéknek, mire építheti kampányát a Fidesz és hol lehet fordulatokra számítani októberben.

augusztus 17. 21:10

A Florence + the Machine elvarázsolta a Sziget közönségét A Florence + the Machine elvarázsolta a Sziget közönségét

A tikkadó hőségben sokszor a fellépők és a közönség együtt szenvedtek a nagyszínpadnál. Ilyen volt a Sziget koncertekben, hétfő.

augusztus 13. 10:49

Megúszósra vette a Sziget arctetkós rappere Megúszósra vette a Sziget arctetkós rappere

Post Malone koncertje akár izgalmas is lehetett volna, de a Years & Years bulijához hasonlóan unalomba fulladt. Ilyen volt a Sziget vasárnap.

augusztus 12. 10:42

Mitchell Zuckoff könyve alapján az ABC amerikai csatorna berendelt egy sorozatot, ami a 2001. szeptember 11-én az Egyesült Államokban elkövetett terrortámadások történetét meséli el. Arról egyelőre nincs szó, hogy pontosan hány epizódból áll majd a limitált széria. Azt viszont lehet tudni, hogy a sorozat az áldozatok, illetve a mentésben résztvevők történetét is feldolgozza.

A tervezett bemutató 2021 szeptembere, de ez még nyilván változhat annak fényében, hogy milyen színészeket, írókat és producereket sikerül megszerezni a projekt mellé. Erről egyelőre nem szólnak a hírek.

Történelmet írt a 22 éves Valentina Sampaio, ő lesz ugyanis a Victoria's Secret első transznemű angyala. A bejelentés szerint a brazil modell a hamarosan induló Pink kampányban fog debütálni. Sampaio volt korábban az első transznemű modell a Vogue magazin címlapján is, még 2017 márciusában.

 

Tavaly nagy botrányt kavart, mikor a cég marketingvezetője csúnya megjegyzéseket tett a plus size, illetve a transznemű modellekkel kapcsolatban. Ezért aztán bocsánatot is kellett kérnie, és már akkor szóba került, hogy hamarosan transznemű modell is csatlakozhat az angyalokhoz. 

Tom Brady augusztus harmadikán lesz 42 éves és ebben a korban nem igazán szoktak már játékosok az NFL-ben játszani, ő viszont évek óta azt mondja, hogy 45 éves kora előtt nem fogja szögre akasztani a sisakját. Ha tartja magát ehhez, akkor még néhány éve hátra van, de látszik, hogy évek óta készül a football utáni életre.

Ezért is lehet, hogy szerződést kötött a WME nevű ügynökséggel, ami olyan sportoló szupersztárokat is képvisel, mint David Beckham, Kobe Bryant, Serena Williams, vagy éppen LeBron James.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ennek mégis mi köze a visszavonuláshoz? Hát az, hogy Brady-t nem sport vagy marketing ügyekben fogja a WME képviselni, hanem egyéb filmes, tévés sőt akár színházi ügyekben. Brady korábban lehet viccből ugyan, de beszélt arról, hogy óriási rajongója a Hamilton musicalnek, már többször látta és visszavonulása után nagyon szívesen szerepelne benne. És kit képvisel még a WME? Például Lin-Manuel Mirandát, a Hamilton íróját! 

De Brady feltűnt már a Törtetők című sorozatban vagy éppen a Ted 2. című filmben, szóval szinte biztos, hogy a tervei közt szerepel a színészkedés, ezért is szerződött most a WME-vel, hogy mire eljön az idő, addigra sínen legyen az új karrier is.

Rovatok