Index Vakbarát Hírportál

Földi Gábor

Fega

Gyakornok Kult

Elaléltak a tinilányok Shawn Mendestől Elaléltak a tinilányok Shawn Mendestől

A még mindig csak 20 éves énekes telt házra pakolta a Szigetet. MØ energikus volt, Little Dragon uncsi, Chat Faker izgalmas. Sziget, hétfő.

7 órája

Dua Lipáról senki sem tudta levenni a szemét Dua Lipáról senki sem tudta levenni a szemét

Liam Gallagher 35 fokban is nagykabátban lépett fel Oasis-dalokkal, majd a King Gizzard & the Lizard Wizard mutatta meg, hogy milyen a pszichedelikus zene 2018-ban. Sziget, 5. nap.

tegnap, 12:24

Azért jönnek az emberek a fesztiválra, hogy ne kelljen erre a sok szarra gondolni Azért jönnek az emberek a fesztiválra, hogy ne kelljen erre a sok szarra gondolni

Világvégéről, a koncertezéssel járó stresszről és az új albumukról beszélgettünk a Bastille két tagjával a szigetes koncertjük előtt.

augusztus 12. 17:07

A színészeket egyre nagyobb kihívás elé állítják a Marvel-univerzum filmjei. A története több filmen keresztül alakulnak, így ha valaki nem követi őket, nem is érthető, hogy mi miért történik a filmben. Így járt Michael Douglas is, a néhány hete mozikba került A Hangya és a Darázs egyik főszereplője is.

Igazán nagy hiba volt, hogy nem szóltak, hogy mindenképpen meg az Amerika Kapitány: Polgárháborút, amiből kiderült volna, hogy mi történt a Hangyával. Úgyhogy mikor olvastam a forgatókönyvet fogalmam sem volt, hogy mi miért történik. Aztán a rendező Peyton Reed végül elmondta, hogy Paul Rudd karaktere, a Hangya szerepelt a harmadik Amerika Kapitány filmben, miután mondtam, hogy azt nem láttam, akkor [a rendező] úgy nézett rám, mintha a világ legnagyobb bűnét követtem volna el.

- nyilatkozta Douglas. 

Arról is beszélt, hogy soha életében nem olvasott képregényeket, de mostmár nagyon örül, hogy ennek a világnak ő is a része lehet. A Hangya és a Darázs című filmről írt kritikánkat itt lehet elolvasni. 

Augusztus ötödikén, vasárnap a Budapest Parkban lép fel Jason Derulo. Ez lesz az első budapesti koncertje és az időpont azért is szerencsés, mert épp a nyaralásból visszatérő Derulot fogja elkapni a közönség. 

Az R&B énekes jelenleg Olaszországban élvezi a nyarat, amiről részletesen beszámol az Instagramján. 

Volt vízisíelni: 

 

 És búvárkodni is:

 

 A budapesti koncert előtt csak egy fellépése lesz, csütörtökön Kolozsváron, így remélhetőleg egy jó formában lévő és kipihent Jason Derulo érkezik majd a Parkba. Itt  lehet majd hallani az idei foci vb hivatalos dalát, a Colorst is. Az előzenekar Király Viktor lesz, jegyeket még lehet kapni.

 

A legújabb Mission Impossible filmet egyszerűen imádják az amerikai kritikusok. Ennek apropóján az utolsó utáni bőrt is lehúzzák a filmről, amit itthon augusztus másodikától lehet megnézni.

A Rotten Tomatoes oldalon például azt vizsgálták meg tudományos alapossággal, hogy milyen összefüggés a film sikeressége és aközött, hogy Tom Cruise hány métert sprintel benne. Egészen hosszú cikkről van szó, de a lényegi következtetése az, hogy a kritikusok és a nézők is imádják azokat a filmeket, amikben Cruise sokat fut.

Persze vannak kivételek, a Múmia című filmben például hiába fut kifejezetten sokat, a film nagyon csúnyán megbukott és ma már mindenki szeretne úgy tenni, mintha el sem készült volna.

Rovatok