Index Vakbarát Hírportál

Földi Gábor

Fega

Az idei X-Faktort akár Anti bácsi is megnyerheti Az idei X-Faktort akár Anti bácsi is megnyerheti

Az X-Faktor mentorait nem irányítja senki, a bikicsunáj körre szükség van, a dalválasztás demokratikus. Dallos Bogi, ByeAlex és a műsor kreatív producere a Kultrovat podcastban.

november 16. 15:29

Nem múlt el elég gyorsan ez a karácsony Nem múlt el elég gyorsan ez a karácsony

A Koszorúslányok rendezője ezúttal romantikus vígjátékot készített, Emilia Clarke főszereplésével. Ami pont annyira lett jó, mint a Sárkányok Anyja manónak öltözve.

november 12. 05:25

Vérszegény királydráma a Netflixtől Vérszegény királydráma a Netflixtől

V. Henrik történetéből Magyarországon forgattak filmet Timothée Chalamet főszereplésével.

november 9. 09:30

A szinkron miatt valószínűleg kevés magyar néző tudja, hogy eredetileg a Jégvarázsban Kristen Bell hangján szólal meg Anna.  Mindenesetre a színésznő a hamarosan érkező folytatás miatt járja az ilyenkor szokásos promóciós körutat és ennek keretében Jimmy Fallonhoz is beugrott, ahol megmutatta, hogy mindegy neki, hogy Toy Story, Kis hableány, vagy éppen Pocahontas, ő az összes Disney slágert nagyjából tökéletesen el tudja énekelni.

 

2019 egyik legnagyobb filmes szenzációja a Joker, ami egyes vélemények szerint igen kiváló alkotás, mások azért könnyen vitába szállnak a dicséretekkel, de az biztos, hogy szerte a világon rengeteg ember nézte meg moziban.

Todd Phillips filmjét lassan otthon is meg lehet nézni és egyre több szó esik az esetleges DVD/Blu-ray kiadás extráiról. Az biztos, hogy kivágott jeleneteket nem fogunk találni az extrák között és nem azért, mert minden, amit leforgattak az bekerült a filmbe, hanem mert a rendező így döntött.

Így a közönség nem láthat egy bizonyos fürdőkádas jelenetet sem, ami Phillips szerint "túlságosan őrült" lett volna. A szavait pedig annyira komolyan gondolja, hogy szerinte a Joker még szigorúbb korhatár-besorolást kapott volna, ha ez a jelenet benne marad a végleges változatban. Arról nem beszélt, hogy pontosan mi történik a jelenetben, csak azt mondta, hogy az események nem pornográf jellegűek.

Ezt a részletet egy nyilvános beszélgetés során mondta el, amit teljesen egészében itt meg is lehet nézni: 

 

(via Insider)

Pearland városát megszállták a pézsmarécék (népies nevükön a némakacsák). A helyi sajtó beszámolója szerint a helyzet olyan szörnyű, hogy arra biztatják a lakosságot, hogy állítsanak csapdát az elszaporodott jószágoknak, vagy ha tudják akkor egyszerűen csak lőjék le őket. Pearlandben egyébként szigorú szabályok védik a madarakat, azonban a pézsmarécék itt nem honosak, inváziós fajként tartják őket számon.

És hogy miért kell ilyen drasztikus eszközöket bevetni az állatok ellen? Azért, mert az emberekkel szemben agresszívan viselkednek, az őshonos fajokat pedig könnyen kiűzik a természetes élőhelyükről. Ha valaki élve akarja elfogni az állatot, akkor viszont köteles eljuttatni Texasba, ami több, mint 5 órányi autózásra van Pearlandtől. 

Rovatok