Index Vakbarát Hírportál

Grósz Petra

Magyarországról közvetítik a 2021-es MTV EMA élő show-ját Magyarországról közvetítik a 2021-es MTV EMA élő show-ját

A szervezők ismét élő műsorral jelentkeznek, ezúttal hazánkból.

tegnap, 14:57

Nyolc év után ismét Budapestre látogat a Pet Shop Boys Nyolc év után ismét Budapestre látogat a Pet Shop Boys

Utoljára 2014-ben adtak koncertet a magyar fővárosban.

tegnap, 12:35

Britney Spears elképesztően boldog, hogy végre szabad emberként élheti mindennapjait. Az apja hosszú évig tartó zsarnoksága alól szabadult énekesnő a minap kocsiba is pattant, és tett egy kört Los Angelesben.

Bár Britney most már maga vezethette az autóját, a képeket lövő paparazzó szerint nem véletlenül haladt szorosan mögötte egy terepjáró – ebben ültek ugyanis az énekesnő testőrei.

North West meglehetősen jó abban, hogy kínos helyzetekbe hozza az édesanyját. Egy ízben akkor tette ezt, amikor Kim Kardashian egy ajándékalbumot próbált promotálni, mire a lánya benyögte, hogy de hát nem is hallgatja soha.

Mint kiderült, a kislánynak már jól megszokott beszólása is van arra az esetre, ha valamin hajba kapna a leghíresebb Kardashiannal.

Minden alkalommal, amikor nézeteltérésem van Northal, azt mondja: a házad olyan ronda, teljesen fehér! Ki él így? Ez nem túl szép tőle, mert nekem tényleg tetszik a házam színe

– idézte Kim Kardashiant a BuzzFeed.

Meghan Trainor és a Kémkölykökből ismert Daryl Sabara 2018-ban házasodtak össze, azóta már egy kisfiuk is született. Kettejük házassága igencsak bensőséges lehet, ugyanis az énekesnő nemrég megmutatta, hogy a fürdőszobájukban két vécé van egymás mellett, és kétszer már elő is fordult, hogy együtt trónoltak a férjével – írja a BuzzFeed.

Hogy ez a szám a jövőben milyen arányban növekszik majd, egyelőre nem tudni, de annyi bizonyos, hogy a Meghan Trainor által posztolt videón úgy fest, az énekesnő magányos az ura nélkül a toaletten.

 

Rovatok