Index Vakbarát Hírportál

Haász János

Hány évesen csináltam először?17

Miért csináltam először?Fiatal voltam, jól jött a pénz

Azóta hányszor csináltam?Több ezerszer

Nyilván a cikkírásról volt szóNyilván

Szabadság, de nem a szokásos nyári

Magyarországra hozzák a világirodalmat, és megírhatjuk, kinek mit jelent a szabadság.

június 17. 18:19

Házi őrizetben a gyanús körülmények között elfogott orosz oknyomozó újságíró Házi őrizetben a gyanús körülmények között elfogott orosz oknyomozó újságíró

A korrupcióról írt, valahogy drogot találtak nála, aztán valahogy bordatörése és agyrázkódása is lett.

június 9. 07:04

Hableány-katasztrófa: újabb áldozatot azonosítottak Hableány-katasztrófa: újabb áldozatot azonosítottak

Még nyolc áldozatot keresnek.

június 9. 06:43

Nemrég írtuk meg egy ausztrál kutatás nyomán, hogy hetente akár egy bankkártyányi (5 grammnyi) műanyagot is megehetünk a környezet műanyagszennyezése miatt. Ez iszonyú soknak tűnik, és ezt nem azért mondom, mert elkezdtem volna szopogatni egy bankkártyát. Sőt, több ismerősöm szóvá is tette, hogy minek írogatunk ilyen mind-meghalunk riogatást, hát meg egyáltalán, mi az, hogy műanyagot eszünk.

Ezek után, de ezektől független kaptam ezt a fotót a napokban Löki Viktortól, akivel régóta egymás ismerősei vagyunk a virtuális világban, ő csinálja a streetsofdebrecen insta-projektet, amiről írtam is már korábban. A fotóhoz ezt a szöveget mellékelte:

Azért írok, mert ezt [mármint az említett cikkünket - hj] véletlenül tudom egy hasonlóan megrázó, két éve készített képpel szemléltetni. A csatolt képen egy rizsszem van, amit lefotóztam otthon egy extrém nagyításra képes objektívvel, focus stacking technikával. A rizsszem bal alsó részén egyértelműen látszik a piros mikroműanyag, az alatt a barna trutymó alatt.

Tényleg megrázó a kép, de engem a barna trutymó legalább annyira sokkolt, mint a piros műanyag. Utóbbiról legalább tudjuk, hogy mi.

San Marinót nagyon elverik. A Zenit 30 éves csatára, Artem Dzsuba a 31. percben belőtt egy 11-est, a 74. percben szerzett egy gólt, egy perccel később kihagyott egy újabb 11-est, de utána azonnal javított, majd a 88. percben a mesterhármast mesternégyesre alakította.

Percekig várt, hogy beállhasson Dzsudzsák helyére (nem volt játékmegszakítás), majd ahogy beállt, azonnal kapott egy lapot.

Rovatok