Index Vakbarát Hírportál

Hanula Zsolt

Olvasatlan emailek száma5769

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)185,73

Az ázottkutya-szag titka Az ázottkutya-szag titka

A kutya szárazon kutyaszagú. Miért lesz belőle bűzbomba, amint víz éri?

14 órája

A középkorban egészen másképp jártak az emberek, mint ma A középkorban egészen másképp jártak az emberek, mint ma

Jobb cipők + normális utak + emberi lustaság = csenevész vádlik, természetellenes járás, agyonerőltetett térdek.

tegnap, 05:19

A Google durván oldalba rúgta az egészségügyi weboldalakat A Google durván oldalba rúgta az egészségügyi weboldalakat

Tekertek valamit a kereső algoritmusán, amire brutálisan visszaesett az ilyen oldalak forgalma. A cég a vállát vonogatja, az érintettek pánikolnak, a kuruzslók és illegális webpatikák örömünnepet ülnek.

november 14. 11:15

Miles Scott egy kaliforniai kisfiú, másfél évesen diagnosztizálták leukémiával. Öt éves korában a beteg gyerekek kívánságait teljesítő Make a Wish alapítvány és 20 ezer önkéntes óriási produkciót hozott össze a kedvéért: egy napra ő lehetett Batkid, aki Batman segítségével megmenti San Francisco városát, és leszámol a képregényekből ismert szupergonoszokkal. Üzentek neki az ISS űrhajósai, személyesen Obama elnök köszönte meg a hőstetteit, hatalmas show volt, biztos emlékeznek rá:

  

Az alapítvány most, öt évvel később nagy örömmel tette közzé: Miles és az orvosai több éves küzdelme nem volt hiábavaló, a szuperhős srác úgy tűnik, teljesen meggyógyult.

(via CBS)

Legújabb kalandja abból indult ki, hogy meg akarta köszönni a reggeli kávéját mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy azt elfogyassza. Kezdve a baristától a kávét szállító kamion sofőrjén át, a kamion alatti utat építő munkásokig, és így tovább, hallgassuk inkább a legilletékesebbtől (magyar felirat sajnos még nincs hozzá):