Index Vakbarát Hírportál

Hanula Zsolt

Olvasatlan emailek száma5769

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)185,73

A vadnyugati bankrablás csak egy hollywoodi mítosz A vadnyugati bankrablás csak egy hollywoodi mítosz

A vadnyugat aranykorában 40 év alatt összesen 7 dokumentált bankrablás történt. A mai Amerikában évi 4000.

február 11. 05:14

Az Isten szerelmére, ne használjanak Internet Explorert!

Kéri a böngésző gyártója, a Microsoft kiberbiztonsági főnöke.

február 9. 11:21

A világ leghangosabb repülője már a földön állva is hangrobbanást generált A világ leghangosabb repülője már a földön állva is hangrobbanást generált

A recept: végy egy 3,7 méteres propellert, köss rá 7200 lóerős motort, és pörgesd fel percenként 3000-es fordulatra.

február 8. 04:46

Skóciából érkezett a nap legbizarrabb bűnügyi híre: egy kisbolt pénztárosa 1500 font (több mint félmillió forint) értékű kaparós sorsjeggyel rövidítette meg a munkahelyét, viszont a sorsjegyek között egyetlen egy nyerő sem akadt. A 28 éves Andrew Lochrie-t a lopásért 200 óra közmunkára ítélték, plusz vissza kell fizetnie a sorsjegyek árát. Érdekes kérdés, hogy a pénzbüntetés hogyan változott volna, ha nyer is valamit.

(via)

Egy francia szabadtüdős búvár, Guillaume Néry pancsol kicsit az óceánban, a rövidfilm 12 perc hosszú, szóval meg lehet próbálni versenyezni vele, és visszatartani a lélegzetet abban a pillanatban, amikor az elején ő is egy nagy levegőt vesz, mielőtt lemerül.

Úgy tűnik, az angoloknak végképp kezd az agyukra menni a Brexit körüli huzavona. A legutóbbi fejlemény még a magyar belpolitika kénköves mocsarából nézve is nehezen értelmezhető: a patinás Cambridge Egyetem egyik akadémikusa, Dr Victoria Bateman meztelenül jelent meg egy rádióműsorban, amivel azt próbálta illusztrálni, hogy az EU-ból való kilépés mennyire védtelenül fogja hagyni az angol gazdaságot. (Tegyük hozzá, hogy rádióban meztelenkedni azért alig nagyobb kunszt mint mondjuk siketeknek zongorázni.) Ez még nem minden, a professzor kihívta egy pucér vitára a Brexit egyik fő politikai támogatóját, Jacob Rees-Moggot, mondván, a politikus úgy majd jobban átérzi, mit akar művelni egész Angliával. Rees-Mogg meglepő módon elfogadta a kihívást, de ragaszkodik ahhoz, hogy fel legyen öltözve.

(via)

Rovatok