Index Vakbarát Hírportál

Hernádi Levente

lvnte

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Szeretnénk segíteni, hogy egész nap könnyen megtalálja annak a területnek a választási adatait, ami a legközelebb áll az érdeklődéséhez.

A címlapon található sárga keresőbe írja be a városát vagy a budapesti kerületét, és onnantól fogva egész nap megtalálja ott, keresgélés nélkül, a körzetére vonatkozó friss részvételi adatokat. Össze is hasonlíthatja, hogyan teljesít a körzete a legaktívabb és a legkevésbé aktív településekhez képest.

Este hét óra után pedig a választott város (vagy kerület) polgármesteri szavazásának állására navigálhat.

Egyszerre csak egy várost követhet, de bármikor elmenthet új települést a nap folyamán. Így kell tehát használni:

Budapesti kerületeknél:

Városok, kistelepülések esetében:

Nem a szokásos címlapfotót hozták össze a fegyvertartás körüli vitáról szóló, most induló sorozatukhoz a Time magazin szerkesztői. 

A fotó szó szerint rá sem fért a címlapra, de ez még nem minden. Tartozik hozzá egy külön oldal, ahol az egész kép megelevenedik: minden szereplő gesztikulál, és kiderül, hogy nem csak statisztákat tereltek össze egy hatalmas fotóhoz. Minden szereplő egy-egy külön megszólaló az újságból, mindenki egy személyes történeten keresztül érvel pro-kontra a fegyvertartásról. Az újság pusztán a közös asztal a vitához. Szép.

Markolhattok belőlük néhány kedvenc helyünkön (ingyenes)! Ha mellénk álltok, és hordjátok a kitűzőinket, mi nagyon fogunk örülni neki, mert

Minket támogattok vele.

Ezeken a helyeken keressétek (Budapesten), igyekszünk pótolni, ha elfogynak: Kisüzem, Nappali, Görzenál, Béla Bar Budapest, Láng Téka, MrSale Café, Nos a Hely.

ps.: küldjetek nekünk #nincsmasik fotókat Instagramon, mi meg tovább osztunk titeket!

Rovatok