Index Vakbarát Hírportál

Hernádi Levente

lvnte

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Elindult a Zöld Index! Mi az a Zöld Index? Elindult a Zöld Index! Mi az a Zöld Index?

Mostantól mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk a környezettudatossággal és a klímaváltozással.

július 8. 14:48

Leléptem a Facebookról, és kösz, jól vagyok Leléptem a Facebookról, és kösz, jól vagyok

Sőt, soha jobban. Egy váratlanul jól elsült újévi fogadalom meglepő tanulságai, avagy milyen az élet 8-10 év intenzív facebookozás után, Facebook nélkül?

május 31. 15:21

Ki örülhet, ki sírhat? - Elemzés az EP-választás eredményeiről Ki örülhet, ki sírhat? - Elemzés az EP-választás eredményeiről

Itt visszanézheti facebookos élő adásunkat, amelyben összefoglaltuk az EP-választás legfontosabb tanulságait, végigvettük a széthulló és megerősödő pártokat, illetve, arról is beszélgettünk, hogy ki, mit profitálhat az egészből.

május 27. 20:53

Nem a szokásos címlapfotót hozták össze a fegyvertartás körüli vitáról szóló, most induló sorozatukhoz a Time magazin szerkesztői. 

A fotó szó szerint rá sem fért a címlapra, de ez még nem minden. Tartozik hozzá egy külön oldal, ahol az egész kép megelevenedik: minden szereplő gesztikulál, és kiderül, hogy nem csak statisztákat tereltek össze egy hatalmas fotóhoz. Minden szereplő egy-egy külön megszólaló az újságból, mindenki egy személyes történeten keresztül érvel pro-kontra a fegyvertartásról. Az újság pusztán a közös asztal a vitához. Szép.

Markolhattok belőlük néhány kedvenc helyünkön (ingyenes)! Ha mellénk álltok, és hordjátok a kitűzőinket, mi nagyon fogunk örülni neki, mert

Minket támogattok vele.

Ezeken a helyeken keressétek (Budapesten), igyekszünk pótolni, ha elfogynak: Kisüzem, Nappali, Görzenál, Béla Bar Budapest, Láng Téka, MrSale Café, Nos a Hely.

ps.: küldjetek nekünk #nincsmasik fotókat Instagramon, mi meg tovább osztunk titeket!

Egy emberként borult le csütörtök délelőtt a szerkesztőségünk a technikai kísérletezés oltára előtt. Lázár János forgatható, 360 fokos panorámavideó formátumban tette közzé a Facebookon a hódmezővásárhelyi fogadóóráját a hivatalos oldalán.

Ez elég menő! De, nem lennék meglepve, ha a felvétel hamarosan elérhetetlenné válna. Amíg elérhető, itt meg is nézhetik:

 

 A videóban a közelről forgatott jelenetek miatt másodpercenként furcsább és furcsább torzításokat fedezhet fel, ha forgatni kezdi a kamerát. Ez nem feltétlenül Lázár János vagy a videósának a hibája, hanem egy technikai sajátosság, a szűk tárgytávolságok és a monitor lapos volta miatt lekorlátozott képernyő vizuális együttállása. VR-sisakkal valószínűleg más lenne az élmény, de akkor nem találkozna ilyen jelenetekkel:

meg ilyenekkel:

Rovatok