Index Vakbarát Hírportál

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Bőröndben cipeli a gyerekét egy apa az ostrom alá vett Kelet-Gútában Bőröndben cipeli a gyerekét egy apa az ostrom alá vett Kelet-Gútában

Ha egy képben kéne összefoglalni, mit jelent menekülni, ez lenne az.

tegnap, 12:38

Fejbe lőtte a 13 éves nővérét egy 9 éves fiú egy játékkonzol miatt Fejbe lőtte a 13 éves nővérét egy 9 éves fiú egy játékkonzol miatt

Amerikában is példa nélküli az eset.

tegnap, 09:50

Kiszúrja a szemünket a kamupártok választási csalása Kiszúrja a szemünket a kamupártok választási csalása

2014 óta egyetlen kamupártot vagy kamujelöltet sem kaptak el a hatóságok. Facebook live.

március 12. 17:16

Az Amerikai Paralimpiai Csapat egyik tagja, Megan Absten mutatja meg a Youtube-csatornáján, hogyan kell egy kézzel cipőt kötni. Rendkívül hasznos tudás lehet kisgyerekes szülőknek is a reggeli készülődéshez:

Egészen biztos vagyok benne, hogy nincs baj a térlátásommal, mégis, okoz némi fejtörést kiigazodni ezen a képen:

Egy kicsit olyan, mintha az ügyetlen festő egyetlen síkba akart volna belezsúfolni mindent, és mintha a lány egyenesen egy vízesésbe úszna épp bele, miközben az alatta (felette) napozó turisták a függőleges sziklafalon fekve pihennének. Arról nem is beszélve, hogy hova folyik ki oldalra a víz a képből. 

Simán jár a véletlen reneszánsz plecsni az ügyes fotósnak!

A Sony World Photography Awards finalistái közé jutott a képeivel Fabian Muir, aki évekig fotózta a szabadidős tevékenységekkel töltött hétköznapokat Észak-Koreában.

Valami olyasmit akar megmutatni a képeivel, hogy kommunista diktatúrában élni nem csak nyomorgásból, és gondosan koreografált tömegrendezvényeken szinkronban szereplésből áll, de azért, szórakozásnak sem igazán lehet nevezni, ami ezeken felül marad a világból.

A képre kattintva nyílik a galéria:

Rovatok