Index Vakbarát Hírportál

Hudák Hajnal

Meghalt Nagy Ferenc József

Az Antall- majd a Boross-kormány egykori minisztere 96 évet élt.

május 19. 23:37

Vezetés közben nyomkodta a telefonját a betegszállító Vezetés közben nyomkodta a telefonját a betegszállító

Az egyik beteg videóra vette, hogy mit művel.

május 19. 21:01

Megbűnhődik a római-parti büfék réme

Lezárták K. Rajmund ügyében a nyomozást, hatszor tört be különböző helyekre.

május 19. 19:08

"Horror autószállítás román módra" címmel kaptunk levelet a szerkesztőségbe olvasónktól, és nem viccelt. Az alábbi képsorokat Attila péntek délután 3 órakor, csúcsidőben rögzítette egy pihenőhelyen.  

Ha esetleg nem látszódna jól: a traileres kocsi vontat egy trailert, ez még nem annyira vészes dolog, csak ami utána jön:

egy személykocsit vonóhorog nélkül, egy kötéllel kötöttek rá a vonóhorog nélküli, második trailerre, 

a kötélen vontatott személyautó pedig még egy trailert vontat, rajta egy Volkswagennel. 

Olvasónk találóan azt írta, hivatkozzunk rá csak úgy, mint egy ember, aki az ilyen elvetemült esetek miatt érzi magát potenciális áldozatnak minden nap.

Múlt héten ezt a csodakaravánt küldték be nekünk az M5-ösről, amiben három román kisbusz vett részt, és a traileren lévő kisbusz vonóhorgával vontatták a harmadik kisbuszt.

Előtte pedig ez a delikvens szelte át a fél országot egy szétroncsolódott kisbusszal egy ügyes trükkel.

Akit érdekel, itt olvashatja el az autók vontatására vonatkozó szabályokat. 

Csütörtök hajnalban egy hihetetlen járműszerelvényt ellenőriztek a rendőrök az M5-ös autópályán.

Egy román rendszámú kisbusz egy traileren vitt egy kisbuszt, aminek a vonóhorgára szabálytalanul egy másik kisbuszt kapcsoltak. A traileren nem volt vonóhorog, valószínűleg ezért oldották meg így a vontatást, csak ez nem szabályos. 

A három kisbusz sofőrjét a rendőrök levezették a sztrádáról, hogy megakadályozzák, hogy balesetet okozzon a maszek szerelvényével, és meg meg is bírságolták. 

Nem ez az első ügyes trükk, amit román kisbuszokkal kapcsolatban mostanában láthattunk. De azért jobb lenne vigyázni, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki ilyen szabálytalan közlekedőt lát, tegyen bejelentést a 107, 112 központi segélyhívó számokon.

Hívatlanul érkezett a biharfüredi hétvégi házhoz egy medve a május elsejei minivakációban - számolt be a Főtér.ro. Miután feltették a miccset (magyarul csórékolbász) sülni a rácsra, az első vendég egy szimatoló medve volt, mint ahogy a videón is látható:

 

A hároméves bocsot valószínűleg a csórékolbász illata vonzotta. Kétlábra állt, úgy leste a román nemzeti eledelt - írja a Főtér. Amikor meglátta, hogy tűz is ég az étel alatt, meggondolta magát, eloldalgott.

Rovatok