Index Vakbarát Hírportál

Huszti István

Megdöbbentő a kihalt Ferihegyi repülőtér Megdöbbentő a kihalt Ferihegyi repülőtér

Az utasok 99,3 százaléka eltűnt a járvány miatt, az áruforgalom viszont pörög. A gépeken emberek helyett gyakran maszkok, védőruhák utaznak.

április 18. 12:50

Többször is előfordult a héten, hogy hazamentem és csak sírtam Többször is előfordult a héten, hogy hazamentem és csak sírtam

A frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozók mellett most azokon is óriási a teher, akiknek köszönhetően még nem állt meg teljesen az élet Magyarországon. Gyógyszerésszel, szemétszállítókkal, szociális munkással, pizzafutárral és orvossal is beszéltünk határaik feszegetéséről.

március 30. 07:04

Emlékezzél vissza, amikor a hajadnál fogva húztalak, mert nem fogadtál szót Emlékezzél vissza, amikor a hajadnál fogva húztalak, mert nem fogadtál szót

Az üzenetet egy 25 éves férfi küldte volt feleségének, akit egy évig rendszeresen bántalmazott. Akkor is, amikor Mária terhes volt. Olyan nőkkel beszélgettünk, akik párkapcsolati erőszak áldozatai lettek.

február 11. 10:11

A héten bejártuk az Állatkertet, ami látogatók nélkül egy igazán nyugodt helyszín. Az állatokat ugyanúgy kell gondozni, és foglalkozni kell velük, csak mindezt látogatók nélkül, de az állatok viselkedésében nem vettek észre változást - mondta nekünk Hanga Zoltán, A Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője.

Az ott készült fotóinkon valóban minden békés és csendes, de készítettünk egy rövid videót is, amiben Basil, a hím oroszlán egészen máshogy viselkedik most a látogatásunk hatására, mint ahogy egyébként szokott:

Magányos oroszlán az Állatkertben

Az Index fotósa, Huszti István a rakparton indította a napot, ahol a Dunára hatalmas árnyékot vetett a Parlament. A folyón pedig már ekkor hatalmas a nyüzsgés.

Rovatok