Index Vakbarát Hírportál

Ilku Miklós

Szennyvízszag áradt mindenhonnan, próbáltam csukott szájjal evezni Szennyvízszag áradt mindenhonnan, próbáltam csukott szájjal evezni

Nádas Bence és Tótka Sándor volt az Index Sportcast vendége.

tegnap, 17:41

Újabb nagyszerű lehetőség a fiatal tehetségeknek Újabb nagyszerű lehetőség a fiatal tehetségeknek

Indul a FIT Klub.

szeptember 26. 16:22

A budapesti közönség megkapta, amire egész hétvégén várt A budapesti közönség megkapta, amire egész hétvégén várt

Angol házi döntő kilenc nyilassal megspékelve.

szeptember 24. 23:02

A Mezőkövesd támadóját, Stefan Drazicot szerződtetné a Fehérvár FC, ám a transzfer egyik feltétele, hogy Kenan Kodrónak távoznia kellene előbb a csapattól – írja a csakfoci.hu.

Drazic csak akkor érkezhet Fehérvárra a portál szerint, ha a bosnyák válogatott támadó, Kenan Kodro klubot vált. Érdeklődtek iránta Törökországból, ám egyelőre Székesfehérváron futballozik. 

A 31 éves támadó 2018 óta szerepel az OTP Bank Ligában – egy rövid kínai kitérőt leszámítva –, az eddigi több mint 130 meccsen 40 gól és 13 gólpassz a mérlege.

Angol válogatott játékosra vetette ki a hálóját a legutóbbi szezonban triplázó Manchester City: az angol bajnok, FA-kupa-győztes és Bajnokok Ligája-győztes egyesület Eberechi Ezét, a Crystal Palace kulcsemberét szemelte ki magának.

Elszántan keres egy középpályást a Manchester City, a West Ham United brazil válogatottját, Lucas Paquetát nézte ki a bajnokcsapat, ám az angol szövetség (FA) vizsgálatot indított ellene fogadási csalás gyanújával, így a transzfer kútba esett. A City nem tétlenkedik, Eberechi Ezét szerződtetné.

A Crystal Palace 70 millió font alatt nem engedi el az egyszeres angol válogatott középpályást, aki az ötödik angol válogatott játékosa lehetne a Manchester Citynek.

Több Premier League-klub is érdeklődik az Aston Villa fiatal csatára, Cameron Archer iránt. A Sky Sports úgy tudja, a Sheffield United lehet a befutó, amely a szintén újonc Lutont megelőzve szerződtetheti a 21 éves támadót 18 millió angol fontért.

Archer az Aston Villánál nevelkedett, többször kölcsönadta a birminghami klub az elmúlt években. A jelenlegi idényben eddig 5 percet töltött a pályán, így nem csoda, hogy a több játéklehetőség reményében továbbállna. 

Archer népszerűvé válhat klubváltásával a Fantasy Premier League-játékosok körében: 4,5 millió fontos ára miatt az egyik legolcsóbb csatárnak számít, a Sheffield Unitednél pedig minden bizonnyal rögtön a kezdőben találná magát – ezen az áron egy alapember szinte ajándék az angol liga hivatalos játékában. Már jelenleg is a csapatok több mint 5 százalékában van ott – többnyire azért, mert olcsó, így több drágább futballistát tudnak igazolni csapatukba a menedzserek.

Rovatok