Index Vakbarát Hírportál

Jávor Bence

újságíró Sport rovat

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Ronaldo is átdalolta magát az újoncok beavatási szertartásán Ronaldo is átdalolta magát az újoncok beavatási szertartásán

Nem számít az 5 Aranylabda, a krisztusi kor, aki újonc, az énekel.

augusztus 18. 09:36

Az edző felhívta hiányzó játékosát a meccs előtt, így tudta meg, hogy eladták Az edző felhívta hiányzó játékosát a meccs előtt, így tudta meg, hogy eladták

A Bordeaux játékosai sztrájkolnak. Poyet edző élete legrosszabb napja volt a csütörtöké

augusztus 17. 17:08

25 év után távozik a Juventustól a torinói közönség kedvence 25 év után távozik a Juventustól a torinói közönség kedvence

Marchisio 7 évesen került a klubhoz, de most eljött a búcsú ideje. Utolsó tettével is imádott csapatát szolgálta.

augusztus 17. 10:23

Bár ezt elsőre talán nehéz elhinni, de a képen nem egy furcsa büfé vagy teleshop látható, hanem a mexikói Chivas futballcsapatának edzője tart éppen sajtótájékoztatót. A szemérmetlen termékhalmozás szomorú magyarázata, hogy a csapatnál idén anyagi gondok ütötték fel a fejüket, de ezt kétségbeesett fotóból talán maguktól is kitalálták.

 

A belgák elleni bronzmeccsen Anglia leginkább csak Danny Rose sportszárával hívta fel magára a figyelmet. A kezdőcsapatba kerülő játékos sportszárán ugyanis ementálit idéző lyukak tátongtak. Ez persze a közvetítésben is tökéletesen látszott, így hamarosan elözönlötték a találgatások a szociális médiát, hogy mégis mi lehet a dolog értelme.

A válasz pedig az, mint Bale esetében is volt, nevezetesen hogy vannak játékosok, akik zavarónak érzik a túlzottan szoros sportszárat, illetve attól tartanak, hogy az izmok összenyomása görcsök kialakulásához vezethet. Ezért lukakat vágnak az anyagba, mert úgy jobban nyúlik.

Az 57 éves zaporozsjei férfi egy hete kómában volt, miután egy 30 éves orosz turista megverte egy antalyai nyaralóhelyen. A két férfi a július 7-én játszott Horvátország-Oroszország elődöntőt követően vitatkozott össze, amin a rendező ország válogatottja kiesett.

Az orosz férfi később a szállásán is felkereste az áldozatot, és úgy megverte, hogy elveszítette az eszméletét, és többé már nem is tért magához. Az ukrán Interfax hírügynökség jelentése szerint mindketten ittasak voltak az eset idején. Az orosz férfi a török rendőrség által kiszabott 800 dolláros büntetés megfizetését követően szabadon távozhatott az országból.

Rovatok