Index Vakbarát Hírportál

Jávor Bence

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Fiola dühből hátba rúgta ellenfelét, csak sárgát kapott Fiola dühből hátba rúgta ellenfelét, csak sárgát kapott

A Vidi válogatott védője még reklamált is a bírónál, hogy ő csak törleszett.

3 órája

Gyanúsan hízott 9 milliárdra a Felcsút tavalyi tao-programja Gyanúsan hízott 9 milliárdra a Felcsút tavalyi tao-programja

A szokásosnál is büdösebb, ahogy az amúgy is szürreális új felcsúti sportcsarnok 5 nap alatt pluszpénzt kapott. Miért engedte ezt az MLSZ és mire ment el a pénz?

11 órája

Háromgólos hátrányból felállva nyertek Európai Szuperkupát a dunaújvárosi pólósok Háromgólos hátrányból felállva nyertek Európai Szuperkupát a dunaújvárosi pólósok

Az utolsó percben kiegyenlítve, idegenben játszva győzték le ötméteresekkel az Euroliga-címvédő oroszokat.

november 10. 15:15

Az indiai bajnokság (ISL) vasárnapi Goa-Pune City mérkőzésén a vendégek védője mindent, de mindent feláldozott, hogy eltakarítson egy labdát a kapuja elől. A videót nézni is fáj, az meg külön targikus, hogy teljesen felesleges volt a hősiesség, mert a lövés – ha kicsivel is – de elsuhant volna a kapufa mellett. Nem úgy a játékos, aki viszont tökéletesen telibe találta, jaj.

 

És még ki is kapott a csapata 4-2-re. 

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség bemutatta a 2019-es, budapesti világbajnokság logóját. Miklós Árpád tervezte, és így néz ki:

A dizájnból leginkább a fordított kacsalábra emlékeztető nyél nevezhető eredeti megoldásnak, míg az ütőt formázó "magyaros motívumok" bevetésével biztosra ment a tervező. Nagyjából minden második hazai rendezésű világesemény logójában felbukkan a matyó népművészet. 

 

A nemzetközi szövetség videójában a logót egy svéd lánytól kapja meg a magyarok egyik játékosa, Lakatos Tamás (a legutóbbi vb-t Halmstad rendezte). A 2019-es egyéni világbajnokságot április 21. és 28. között rendezik Budapesten.

Orbánból előbújt a gengszter, méghozzá meglepő módon a saját Facebookján.

A budapesti világkupa apropóján egy csapat híres úszó látogatta meg az országházat. Orbán Viktorral is találkoztak, aki erről feltett egy adag képet és egy videót is a Facebokjára, utóbbi alapján sziporkázóan nagy formában volt miniszterelnökünk, akit a képek tanúsága szerint rendesen feldobott az úszók társasága.

Orbán annyira lelazult, hogy az albumnak angolul az alábbi, hip-hoposan gengszteres címet adta: 

Medal shower in da House

Magyarul sajnos visszafogottan az "Éremeső a Tisztelt Házban" megoldást választotta,  cserébe viszont a képek közé csempészett egy olyat is, amin rács mögött látható, és mintha éppen megpofozna valakit.

 

Rovatok