Index Vakbarát Hírportál

Jávor Bence

újságíró Sport rovat

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Megtámadták Beséék buszát a szurkolók, elmaradt az osztályozó Megtámadták Beséék buszát a szurkolók, elmaradt az osztályozó

Tüzijátékkal, füstbombákkal, kövekkel tartóztatták fel a Le Havre buszát a korzikai szurkolók.

tegnap, 10:54

Még a stadion tetejében is kárt okoztak a Marseille-ultrák az EL-döntőn Még a stadion tetejében is kárt okoztak a Marseille-ultrák az EL-döntőn

Megígérték, hogy szétverik a Lyon stadionját, nem végeztek félmunkát.

tegnap, 08:02

Lebukott a középiskolás kosársztár, kiderült, hogy 25 éves Lebukott a középiskolás kosársztár, kiderült, hogy 25 éves

Lejátszott egy szezont, az év játékosának választották.

május 18. 08:03

A New Jersey lakosait különös rejtély foglalkoztatta mostanában, valaki hónapok óta rendszeresen odaszart a helyi Holmden középiskola atlétikai pályájára, illetve futballpályájára. Az iskola kénytelen volt a rendőrség segítségét kérni, a nyomozók pedig némi megfigyelés után el is kapták a feltételezett tettest. 

A titokzatos sorozatszékelő nem volt más, mint Thomas Tramaglini, a körzet tanfelügyelője, aki alá a Holden is gimnázium tartozott.

Mr. Tramaglini közel 150 000 dolláros éves jövedelmet kapott a tanfelügyelői állásért, legalábbis amíg nem kapták el guggolva. A férfi szenvedélyes futó, rendszeresen a Holmden pályáján készült a maratonjaira, így könnyen lehet, hogy a futóknál esetenként kialakuló hasmenéses betegség sodorta bajba.

A letartóztatása után fizetés nélküli szabadságra küldött Tramaglini egyébként a Rutgers egyetem professzora.

(via 444)

Sőt tehetséges jó barátja, Mészáros Lőrinc is – derült ki a felcsúti fociakadémia honlapján megjelent hírből.

A felcsúti labdarúgás felvirágoztatói a "Puskás Akadémia Öregdiák Központ" által kibocsátott első öregdiák-kártyák átvételekor estek át a ceremónián, ami az ilyenkor szokásos rítusoknál lényegesen visszafogottabb volt, így hála istennek sem szexuális sem egyéb megaláztatásokon nem kellett átesnie az érintetteknek. Csupán egy szimbolikus büntető elvégzése volt a feladat. Sajnos videó híján nem tudjuk, hogy Mészárosnak sikerült-e kapuba találnia, a miniszterelnök úr esetében a dolog nyilván nem is lehet kérdéses.

Orbán az akadémia alapítójaként természetesen az egyes számú kártyát kapta, a kettes számú a haza vállalkozójának jutott, az exkluzív klubnak összesen 270 tagja van. Az öregdiák központ célja egyébként, hogy a lehetőségeihez mérten segítse tagjainak boldogulását, akik erre ugyebár látványosan rászorulnak.

Emellett Orbán, Mészáros és a többi klubtag mostantól ötödmagával ingyenesen tekintheti meg a PFLA mérkőzéseit, ötven százalékos kedvezménnyel utazhat a Vál-völgyi kisvasúton, valamint szintén fél áron látogathatja meg az alcsútdobozi kalandparkot is.

A hazánkban a Soros-terv egyik legfőbb szekértolójaként nyilvántartott Amnesty International az előttünk álló hétvégén rendezi meg az Egyesült Királyságban a Football Welcomes 2018 elnevezésű fesztiválját, ami a menekültek beilleszkedését hivatott elősegíteni a futball helyi közösségalkotó erejének kihasználásával. 

Az első születésnapját ünneplő kezdeményezéshez a Premier League klubjainak több mint fele csatlakozott.

Az Amnesty többek közt olyan partnereket nyert meg az ügynek, mint az Arsenal, az Everton, a West Ham vagy a Tottenham, de a skót Glasgow Rangers és a Celtic is benne van a buliban.

A finoman szólva is migránssimogató fesztivál keretében hatvan angol, illetve skót labdarúgóklub szervez különböző hétvégi programokat a környezetében lévő közösségeknek, tucatnyi futballrajongó híresség közreműködésével. Norfolkban pedig már pénteken elmaradt a tanítás, helyette a Norwich City szervezésében 20 000 iskolás tudhatott meg többet a Kelet-Angliába érkező migráció hátteréről.

Rovatok