Index Vakbarát Hírportál

Joób Sándor

2020-tól nyelvvizsga kell az egyetemre, vajon hány képviselő jutna be? 2020-tól nyelvvizsga kell az egyetemre, vajon hány képviselő jutna be?

A Fidesz-frakció 65 százalékának semmilyen nyelvvizsga-bizonyítványa nincs. Más pártok jobban állnak.

február 19. 12:56

Gyöngyös polgármestere méltatlannak tartja, hogy leszavazták Bálint gazda díszpolgárságát Gyöngyös polgármestere méltatlannak tartja, hogy leszavazták Bálint gazda díszpolgárságát

Hiesz György szerint Bálint György igaz ember. Ők 2009-ben adományozták neki a megtisztelő címet.

február 19. 10:56

12 évet is kaphat a légpuskával gyerekekre lövöldöző fehérvári férfi

Lakásából vette célba a buszmegállóban állókat. Egy lányt a szeme alatt pár centire talált el.

február 19. 09:39

Izgalmas foglalatosság a kormány honlapján közzétett dokumentumok böngészgetése. Én éppen ezt csináltam most itt hírügyeletben, és a mai Mindeközbenbe vágó hír az, hogy 

lesz fodrászat a szolnoki helikopterbázison!

Két évre! És a pályázati értesítő alapján az is fontos információ, hogy 

női és férfi frizurákat is csinálnak. 

Nagy jövőt jósolok ennek a vállalkozásnak, mert aki helikopter közelébe megy, az rögtön nyithat is be az üzletbe egy alapos igazításra. 

Jeruzsálemben van Orbán Viktor, aki egy órával ezelőtt "Béke. Napfelkelte az Olajfák hegyén" megjegyzéssel romantikus képet posztolt a Facebookra. Kalapban!!! A kormánypárti Ripost részletesen ismerteti a miniszterelnök úr programját, aki a V4-országok és Izrael közötti csúcsra érkezett, amit azonban Lengyelország távolmaradása miatt lefújtak, mivel a lengyelek kiakadtak az izraeli külügyminiszter antiszemitázó kijelentései miatt. Orbán így sem csak turistáskodni fog, kétoldalú találkozókon vesz majd részt. 

Ripost ér­te­sü­lései (!!!) sze­rint Orbán a szo­kott­nál kissé ko­rábbra, haj­nali 5-re ál­lí­totta be ma reg­gel az éb­resz­tőórát, hiszen "nem min­den ­nap ébred az ember a világ talán leg­hí­re­sebb vá­ro­sá­ban, három val­lás szent he­lyén, Je­ru­zsá­lem­ben. A szokásosnál némiképp korábbi kelésre azért volt szükség, hogy a mai sűrű nap előtt jusson némi idő Jeruzsálem kihagyhatatlan csodáinak felkeresésére is." De aztán  "máris felpörögtek a diplomácia fogaskerekei, és nyomban megkezdődött az első tárgyalás a neves magyarbarát amerikai politikussal Andy Harrisszel." Orbán ezután Benjamin Netanjahuval folytat majd tárgyalásokat. 

Ebben a posztban írtam arról a nagyszerű kezdeményezésről, amit Cigicsikkmentes Februárnak neveztek el. A csikk a második leggyakrabban eldobott egyszer használatos műanyaghulladék, és a benne lévő sok káros anyag tényleg borzalmas pusztítást tud okozni a környezetünkben. Ha nem hiszi, kattintson csak rá erre a cikkünkre.

Az külön jó, hogy a projekt kitalálói a rendes dohányosokra is gondoltak, elvégre tényleg nem lehet mindig mindenhol szemetest találni. Itt van tehát a zsebhamutartó. A kezdeményezést elindító Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány azt kéri, aki csak teheti szerezzen be magának ilyen eszközöket:

Biztosak vagyunk abban, hogy mindenkinek jobb érzés lesz eltenni, mint eldobni a cigicsikket.

(via Hulladékvadász

Rovatok