Index Vakbarát Hírportál

Juhász Edina

Kevés embernek van valóban szüksége az új iPhone-ra Kevés embernek van valóban szüksége az új iPhone-ra

Drága, nem innovatív, és az androidos csúcskészülékek többsége mindent tud, amit az iPhone 11. Összeszedtük az alternatívákat.

szeptember 20. 21:30

We will all die if we cut down the Amazon for a few dollars

Activists are killed in Brazil's jungles every day, yet we are too lazy to throw our rubbish in different bins, says leader of Greanpeace Brasil.

szeptember 19. 14:43

Internetes trollokká válnak a finn gyerekek, hogy felismerjék, ha velük trollkodnak

A játékból az összes trolltechnikát megtanulják, hogy azokat élesben könnyebben észrevegyék.

szeptember 13. 17:04

Az IKEA fókuszában idén az alvás áll, amihez persze fontos a jó matrac, a rendezett hálószoba, a megfelelő fények vagy éppen a sötétség, de az is fontos, hogy 

az ember el tudjon aludni.

Ebben is segít az IKEA, akik ahelyett, hogy macskagyökér-kivonatos húsgolyót meg még ki tudja mit dobtak volna piacra, előálltak az IKEA Slow TV-vel. Gyakorlatilag egy 14 napos élő Youtube videó, Tarr Béla is megirigyelné az ausztrál IKEA koncepcióját, ugyanis semmi más nem történik, mint egy teherhajó Ázsiából Ausztráliába tartó útját lehet lassan váltakozó szemszögekből megtekinteni, miközben egy kellemes hang IKEA termékek neveit, és funkcióit olvassa. 

 

Én másfél perc alatt majdnem elaludtam rajta, de lehet bennem van a hiba. Akinek ez nem jön össze, az próbálkozhat az IKEA podcast hallgatásával, ebben a 2020-as katalógust olvassák fel, és itt is garantált az alvás, igaz lehet, hogy svéd nyelvű álmai lesznek tőle, vagy megmagyarázhatatlan késztetést érez majd a lakásfelújításra. 

Nem csodáljuk, ha nem, ugyanis egy az 50 millióhoz az esélye, hogy szembejön egy ilyen félig naracs, félig fekete homár. Egy ritka genetikai mutáció eredménye, hogy így néz ki Daryl Dunham kapitány fogása, aki ahelyett, hogy megette volna a különleges egyedet, inkább átadta a Maine tengerparti halászati központnak, ahol egyébként több ilyen izgalmas mintázatú homárral együtt élhet mint hal a vízben. 

 

Egyikük egy kék homár, előfordulási esélye egy a 2 millióhoz, és két foltos homárral, amiknek egy a 30 millióhoz az előfordulási esélye. 

És hogy mennyi az esélye, hogy négy ilyen homár él egy tankban, azt pedig mindenki számolja ki szépen magának. 

Szeptember 13-ától lehet előrendelni, és szeptember 20-tól érkeznek a készülékek. 

Az iPhone 11 Pro 399.990 forinttól indul, a 11 Pro Max pedig 439.990 forinttól. Ezek a 64 GB-os verziók. 

Az iPhone 11 ára 289.990 forintnál kezdődik. 

Az

Rovatok