Index Vakbarát Hírportál

Karip Timi

A férfiak magukkal vitték, hogy bárki kedvére használhassa A férfiak magukkal vitték, hogy bárki kedvére használhassa

Román és moldáv nők, férfiak és gyermekek ezrei válnak emberkereskedelem és az abból származó szex- és kényszermunka áldozatává. Bántalmazó szülők és házastársak, nyomor és kiszolgáltatottság Annie Ling fotóriportján. Nagykép.

szeptember 20. 10:37

Világháborús roncsokat is felszínre hozott az aszály Világháborús roncsokat is felszínre hozott az aszály

Extrém alacsony a Duna vízállása, mi pedig arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk látványos fotókat. Ezekből válogattunk.

augusztus 19. 16:34

Ez nem a vadnyugat, ő pedig nem az FBI Ez nem a vadnyugat, ő pedig nem az FBI

Alig néhány nap alatt több mint ötven ember halt meg az 1992-es Los Angeles-i zavargásokban. A világ hamar elfordította a fejét, egy holland fotós azonban több mint húsz éven át fényképezte az itt élőket.

július 4. 23:30

A Nantes környékén élő Philippe Gillet nappalija első látásra akár otthonosnak is tűnhet - Buddha-szobor a komódon, sakk-készlet az asztalon, Vasarely Ölelkező zebrái a falon. Az asztalnak - is - használt terrárium már elgondolkodtató, a szobába besétáló aligátor a legtöbbünknél kiverné a biztosítékot. A 67 éves férfi több mint 400 pókkal és hüllővel él együtt, Ali az aligátor is házi kedvenc.

Merev fegyelem, egyenruha, pártjelvény, a pártfőtitkár fényképe a falon és VR-szemüveg. Hol járunk? A Phenjani Tanárképző a fotók alapján a 21. századba oltott ötvenes évek keverékét jelentheti.

Tarlós István testvérvárosi megállapodást írt alá Budapest és Betlehem között, és ha már arra járt, megtekintette a betlehemi Aida menekülttábort is. Ahol csak a tigrisek élik túl.

Rovatok