Index Vakbarát Hírportál

Kárpáti Márton

km

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

Kibeszélő Home Office: Veszélyhelyzet után jön a válsághelyzet? (podcast változat) Kibeszélő Home Office: Veszélyhelyzet után jön a válsághelyzet? (podcast változat)

Június 20-án vonja vissza a kormány a veszélyhelyzetet, de mi lesz utána? Átbeszéltük a nap legfontosabb híreit – Kibeszélő Home Office.

május 27. 18:51

Kibeszélő Home Office: Veszélyhelyzet után jön a válsághelyzet? Kibeszélő Home Office: Veszélyhelyzet után jön a válsághelyzet?

Június 20-án vonja vissza a kormány a veszélyhelyzetet, de mi lesz utána? Átbeszéltük a nap legfontosabb híreit – Kibeszélő Home Office.

május 27. 18:49

Veszélyhelyzet után jön a válsághelyzet? Veszélyhelyzet után jön a válsághelyzet?

Június 20-án vonja vissza a kormány a veszélyhelyzetet, de mi lesz utána? Átbeszéljük a nap legfontosabb híreit – Kibeszélő Home Office.

május 27. 17:15

Nem is tudunk, nem is akarunk mást hozzátenni: Avar égett Levelek külterületén.

A koronavírus miatti fővárosi szigorítás feloldásának első estéjén azonnal megtelt a budai Lövőház utca. Az utcának ez a szakasza amúgy is elég nyüzsgős szokott lenni tavasztól télig, mert rengeteg kocsma, kávézó van ott, de most, hogy amúgy is csak a teraszokon lehet lenni, meg is látszik, mennyire várták ezt az emberek. Müller Cecília a ma esti történésekről két hét múlva jelentkező adatoktól valószínűleg sikítófrászt fog kapni, de akkor majd nyilván újra jön a szigorítás. Vagy nem történik semmi, és akkor kiderül, hogy tényleg visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Végre ki lehet ülni este!

Alig pár órája írtuk meg, hogy Rogán-Gaál Cecília (Rogán Antal miniszter és fideszes politikus volt felesége) egy tihanyi ingatlant vett magának, aztán jött a breaking: 

 

Rogán-Gaál Cecília a publikus, mindenkinek hozzáférhető Instagramján egy képet osztott meg, amin egy férfivel ölelik egymást. Ez önmagában nem túl érdekes, de a kép hashtagjei közt a love, mylove, togetherforever szerepelnek, amik komoly párkapcsolatra utalnak. 

Rovatok