Index Vakbarát Hírportál

Kiss Dániel

Bocsánatot kért Deutsch Tamás az Európai Néppárt frakcióvezetőjétől Bocsánatot kért Deutsch Tamás az Európai Néppárt frakcióvezetőjétől

A Néppártból történő kizárására irányuló indítványt indokolatlannak, megalapozatlannak és felelőtlennek tartja.

tegnap, 12:30

A partiszervező önellentmondásai A partiszervező önellentmondásai

Összevissza állítások a brüsszeli orgiáról.

tegnap, 06:00

Nem vétóznak a lengyelek, ha az Európai Unió konkretizálja a jogállamiságot Nem vétóznak a lengyelek, ha az Európai Unió konkretizálja a jogállamiságot

Jaroslaw Gowin lengyel miniszterlenök-helyettes este tárgyalt az Európai Bizottság magas rangú tisztségviselőivel.

december 3. 21:25

Milyen lennének a buddhista szútrák és mantrák heavy metal zenei aláfestéssel? És ha művérrel borított arcú emberek, hörgéssel és üvöltözéssel terjesztenék a szútrák békéről és jólétről szóló üzenetét? 

A tajvani Dharma együttes pont ezt csinálja. Az alapítót, Jack Tungot tibeti lámák szútraszavalása inspirálta arra, hogy kombinálja az egymástól igencsak távol álló műfajt. Tung szerint a vallások a jóságról szólnak, együttesével pedig célja, hogy a metál rajongókkal  vallást a buddhista és taoista tanok rendhagyó megéneklése útján. 

 Ez hogy néz ki? Valahogy így. 

 

Járványszerűen terjed a világhálón az az áldokumentumfilm, amely egy orosz farmon játszódik valahol a nem is annyira távoli jövőben.

Hazugság, hogy technológiailag visszamaradott ország vagyunk!

– jelenti ki a filmecske főszereplője, Nyikolaj, miközben bemutatja az állami technológiai vállalatok által készített android segédjeit. 

Ebben a világban már repülő autók vannak, de ugyanúgy zötykölődnek az utakon, az orosz posta ugyanannyira megbízhatatlan, a drónokat galambketrecekben tartják, és hiába robotok etetik az állatokat, fejik a teheneket, az ürüléket az ólban ugyanúgy el kell lapátolni. De legalább a csatornarendszert nem kell bevezetni Nyikolaj farmján, mert a pottyantós budiból egy fekete lyukba kerül minden végtermék. 

 

A USA Today jelentése szerint a közép-nyugati Colorado államban kilométeres kocsisor alakult ki amiatt, hogy megnyílt az első In-N-Out gyorsétterem. Beszámolók szerint volt, aki 14 órát várt, hogy megkóstolhassa az újonnan létesített hamburgerező termékeit Aurora városában. Volt olyan vendég is, akinek az éhség az agyára ment, és kisebb csetepaté alakult ki.

 

Rovatok