Index Vakbarát Hírportál

Kitzinger Szonja

Kormányinfó egy kicsit másképp Kormányinfó egy kicsit másképp

Mások ruházkodásában elmerülni jó. Lakatos Márk most Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely a mai Kormányinfón viselt szettjeit elemzi.

tegnap, 13:02

Harcosok klubja: boltosok, akik túléltek Harcosok klubja: boltosok, akik túléltek

Itt valóban a lét a tét.

április 14. 21:40

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz

Enyhítés vagy szigorítás jöhet?

április 14. 15:10

Elképzelte már, hogy gyanútlanul sétál az utcán, a szél pedig önnek sodor egy papagájt? Nos, valakivel ez a napokban megesett – legalábbis az Instagramon ezt olvastuk.

A leírásból az derül ki, hogy az illető befogta a madarat, most pedig visszajuttatná jogos tulajdonosához. Ehhez mondjuk hitelt érdemlően kell igazolni a tulajdonosi viszonyt.

És itt jön az örkényi fordulat. A leiratozó a közterületesekhez is barátian szól. Azt kéri tőlük, ne szakítsák le hirdetményét, 10 napon belül maga gondoskodik a felhívás eltávolításáról. 

 

„Volt egy furcsa reneszánsza az extravagáns férfi öltözködésnek Gulyás Gergely ruhatárában. Néhány képen láttam őt extrém kockás, világos nyári–tavaszi zakókban, amiket púder- és lazacszínű selyem nyakkendőkkel párosított.

Ez furcsán hatott a címer előtt, illetve a szigorú Magyarország Kormánya felirat előtt. Egy amerikai kvízshow-ban jobban el tudtam volna képzelni ebben az öltözékében. Nos, ezek nem az ő színei, a kék árnyalatai az övéi.

Itt jegyzem meg, hogy előszeretettel hord cápa- vagy félcápagallért, ami nem szerencsés, mert optikailag szélesíti a fejformáját. Fontos megjegyezni, hogy a vékony nyakkendők sem az ő megoldásai, ahogy az sem szerencsés, amikor magasan záródik a zakója, a zakó hajtókája pedig keskeny.

Neki határozottan a kentgallért, a középszéles nyakkendők, lejjebb gombolódó, klasszikusabb, jobban felépített zakók állnak jól” – mondta elemzésében Lakatos Márk stylist.

„Szentkirályi Alexandra nagy pártolója a magyar divattervezőknek. Emlékszem, hogy több hazai Fashion Weeken öltöztettem, amikor hírességeket bújtattuk magyar kreátorok, például Tomcsányi Dóra ruháiba. Nem zárom ki esetében, hogy a hangsúlyos printek szeretete a részéről a fent említett branddel való együttműködéséből eredeztethető” – mondja Lakatos Márk stylist, aki nemrégiben az Index Sunday Brunch című podcast vendége is volt.

„Amikor eltér ettől, és szürke zakókban mutatkozik, letér a szerencsés mezsgyéről, az ilyesmikben túl merev, de kétségtelen, hogy Szentkirályi Alexandra üde jelenség a hazai közéletben.”

Rovatok