Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

Tetoválások6

Megbánt tetoválások0

Kevesen tudtak úgy manipulálni, mint ő Kevesen tudtak úgy manipulálni, mint ő

Jeffrey Epstein a pénz és hatalom leple alatt szinte büntetlenül molesztálhatott gyerekeket. Most megszólalnak az áldozatai a Netflix új dokumentumfilmjében.

május 29. 17:29

Kiderülhetnek Jeffrey Epstein mocsokságai Kiderülhetnek Jeffrey Epstein mocsokságai

Új dokumentumfilmben beszélnek a milliárdos áldozatai, Elton John elénekli az életét, furcsa rádiójelek az ötvenes évekből. Ezek az új filmek és sorozatok a streamingszolgáltatóknál.

május 27. 14:07

Két szimpatikus színész is kiadhat egy pocsék filmet Két szimpatikus színész is kiadhat egy pocsék filmet

A Szerelemben, bűntényben papíron jól hangzik, de a megvalósításában mindent elbaltáz.

május 27. 05:40

Mijazaki Hajao (A vadon hercegnője, Chihiro Szellemországban) egyszer már visszavonult az A szél támad című egész estés filmje után, de nem bírt sokáig tétlenül ülni, 2017-ben elkezdtek a Ghibli nevű stúdiójában dolgozni a Kimitacsi va do ikiru ka (Hogy vagytok, fiúk?) című filmen.

A Ghibli egyik animátora pedigmost beszámolt arról, hol tart éppen a munka, és hát ilyen tempóval jó lesz, ha 2028-ra látjuk majd a filmet, Szuzuki Tosiró ugyanis azt nyilatkozta, hogy

"...60 animátor dolgozik a filmen, de havonta csak egy percet tudunk elkészíteni. Ez azt jelenti, hogy az év tizenkét hónapjában csak tizenkét perccel vagyunk előrébb. Három éve dolgoznk a filmen, eddig 36 perccel vagyunk készen. De azért reméljük, hogy három éven belül befejezzük."A matekban nem vagyok biztos, de izgatottan várja a fél világ.

(io9)

Pong Dzsunhó filmjét egy éve mutatták be a 2019-es cannes-i filmfesztiválon, aztán onnantól gyakorlatilag letarolta a világot, megnyerte azon a fesztiválon az Arany Pálmát, az Egyesült Államokban óriási nézettsége volt, aztán idén februárban megkapta a legjobb forgatókönyv, legjobb rendező, és legjobb film díját is. Igen, ez utóbbi alig három hónapja történt. Na de ha szeretnénk ezt mind feleleveníteni, az Élősködők amerikai forgalmazója összerakott egy retrospektív videót a diadalmenetről:

 

A modell márciusban betegedett meg, utólag tudta meg, hogy koronás volt. Lázas volt, sem ízt, sem szagot nem érzett napokig.

Rovatok