Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

Tetoválások2

Megbánt tetoválások0

Még mindig nem tudni, miért jó panelban lakni Még mindig nem tudni, miért jó panelban lakni

Csúnyák, szűkek, egyformák. És mégis, aki lakott panelházban, azt elönti néha a nosztalgia. A panelok múltjáról, jelenéről és jövőjéről rendeztek kiállítást Debrecenben.

október 19. 20:08

Babosék kikaptak az elődöntőben

A belga Kirsten Flipkens és az amerikai Bethanie Mattek-Sands kettőse verte meg őket.

október 18. 23:20

A hajrában fordított Salzburgban a Fehérvár

A Ferencváros sikerrel kezdett a Kontinentális Kupában, a MAC Újbuda kikapott a szlovák ligában.

október 18. 22:42

Egy friss rendelkezés szerint az autósok hazavihetik és elfogyaszthatják azokat az állatokat, amiket a járművükkel elütöttek, írja az Eater. Az angolul "roadkill"-nek nevezett tetemek évente akár százezer kilónyi egészséges, fogyasztható húst jelenetenek, amiket eddig tilos volt hazavinni az államban.

A kaliforniai halakért és vadakért felelős igazgatóságnak 2022-ig létre kell hoznia egy appot, amivel be lehet jelenteni az elütött tetemeket, az app aztán a bejelentés után engedélyt ad majd a tervek szerint a tetem eltávolítására. De csak akkor, ha az állat megdöglött, ha nem, akkor az igazgatóság egyik munkatársának kell eldöntenie, hogy mi legyen az állattal.

Én még mindig imádom a Cool 3D World internetre tervezett, teljesen agyament animációit (itt írtam korábban egy mesterművükről), most pedig van egy új, amit ajánlok mindenkinek, aki elfelejtette volna, hogy létezik egy ilyen animációs csodaműhely a világon.

 

Nem vagyok biztos benne, hogy maradéktalanul elhiszem, de a Complex egy elég bizarr sztorit írt le: Ryo Muranaka japán rapper gondolt egyet, eladta mindenét, és felkerekedett, hogy eljusson a lakhelyétől 6000 mérföldre található Clevelandbe.

És hogy miért? Mutatom a fotón:

Muraka akkora rajongója a széles körben csak az 1995-ös Crossroads című slágeréről ismert Bone Thugs-n-Harmony-nak, hogy vett egy darab, csak egy útra szóló repjegyet Clevelandbe, és elindult megkeresni a bandát. Kis kerülővel, de sikerült neki, igaz, hogy a kis kerülőbe az is beletartozott, hogy ellopták a bőröndjét, illetve hogy aktivistáknak kellett kisegítenie őt, hiszen az ideiglenes tartózkodási engedélye is lejárt, szóval bármikor szó nélkül kitoloncolhatták volna az országból. És azért mondom, hogy sikerült, mert a Bone Thugs egyik tagjával. Layzie Bone-nak sikerült összehozni, Bone úr pedig volt olyan kedves, és elintézett egy rövid szállodai tartózkodást is a japán férfinek, aki egyébként szintén rapper.

Videó is van:

 

Rovatok